Eskişehiri bize öğret dostum
Ben seviyorum bu motovlog yapan arkadaşları. Hemen her akşam bir kaç video izlerim. Tek Tabanca favorim bu sıralar. Eğlendiriyor birde resmen geziyorsunuz iki arkadaş gibi. Amerika hakkında baya bilgimiz olsu sayesinde. Mesela benzin orada 85 cent ile 1 dolar civarlarında. Birde o anki sürüş heyecanını ve zevkini duygularıyla anında paylaşması farklı ve hoş bir deneyim oluyor.
Hiç racing motora binmedim. Ama bu vlogla baya bir bilgi sahibi oldum binmek nasıl bir his konusunda. Sadece tek tabanca değil çok aşırı sıkıcı olmadıkça hergün birilerine konuk olup gezilerini ve heyecanlarını paylaşıyorum. +1
Hayirli uğurlu olsun takipteyim
çok çılgın süren birisi değilsiniz galiba
Bende de kamera var fakat ben hiç uğraşamıyorum iş güçten, bir rc'ciden motovlog olursa takip ederim, hoşuma da gider
Ayrıca mexico sattı sanırım duke'u? Bizımla değılsın meksi![]()
keske forumdan mesaj atsaydiniz bir cay ismarlardim evet benimdir beyaz shoeili ktm rc baska yok1 Mayısta Eskişehirdeydim.
Hatta seni gördüm sanki. Kaskın beyaz Shoe idi dimi ? Geziyormuydun yoksa ben mi benzettim :mrgreen:
Düzeltme : Videoyu sonradan izledim kaskın Beyaz Shoei Gt-air mış . Ozaman o kişi sendin sanırım montta aynıydı ve pantalonu vardı :mrgreen:
ana temam bu olucak sanirim
tek tabanca hepimizin favorisidir oyle olacagimi sanmiyorumiyi dilekleriniz icin tesekkurler aklimda guzel fikirler var bakalim insallah gerceklestirirm .
tesekkurler aslinda bazen yapmiyor degilim ama olculerimi biliyorum aldigim riskin farkinda olarak aliyorum ama gaza gelip 4 ten 3 e cekip gaza asildigimda oluyor
satti ama ktm zehrini aldi sonucta ktmci![]()
)
keske forumdan mesaj atsaydiniz bir cay ismarlardim evet benimdir beyaz shoeili ktm rc baska yok)