neden "çok pahalı" değil biliyor musun önceki dainese montumu 5 yıl ayakkabımı 4 yıl sorunsuz kullandım yıla aya haftaya güne böldüğünde "çerez" parası ülkede 700bin liraya saat takanlar varken canımızı emanet ettiğimiz hiç bir ekipman pahalı değildir![]()
Adam mis gibi ekipman almış hayırlı olsun demek yerine herkes çemkirmiş. :mrgreen:
Hayırlı olsun Orçun abi asfalta değmeden paralansınlar.![]()
Peki buna şu yönden bakalım normal bir iş yerinde çalışan vatandaş 3000 lira veremez. İçine oturur :cherry: muadillerini almaya bakar diye düşünüyorum. Eğer standart normal bir gelirin olsaydı acaba aynı şeyi düşünür müydün hocam? Aslında motorda tampon biz oluyoruz ekipmana son derece önem vermeliyiz ama bence pahalı![]()
şimdi bi de forumdan çık tam olsun.
Hocam güzel ekipman şekil ona bisi diyemem bi bayan gozuyle hos duruyor.. biraz ince gibi hissettm yalniz montu; ( o deilde pantolon almadiniz mi? Guzel pantolon arayisindayim!
kevlar kumaş kot pantolon kullanıyorum tech9 tavsiye ederim hem korumalı hem de sürtünmeye karşı bedeninizi koruyor hem de özgüveninizi artırıyor![]()
o zaman bir bakmakta fayda var, kışın kevlar kullanan arkadaşlar varyorumlarlarsa sevinirim,
Kışın kevlar kot pantolonlar soğukda korumaz deride korumaz tekstil pantolonlara bakın bende alpinstarın drystar andes tourer modeli var başarılı tavsiye ederim
Yıllık maaştır o, aylık olsa duramazsın. :mrgreen: