Motosiklette tekleme neden olur

Elimde şuan kuba tk03 var motosikleti özellikle 2 ve 3. Viteslerde sündürdüğümde tekleme ve patırdama yapıyor nedeni sizce nedir

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Gıcıklığına yapıyordur. Sündürülmekten hoşlanmayabilir.

motor yükseltildiyse karbüratör yükseltilmemiş olabilir. karbüratör hava ayarı bozuk olabilir.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Pz26 125 cc için yeterli bir karbratördür. Tekleme için muhtemel bir kaç sebep yazayım.
-Hava filtresi tıkalı olabilir.
-Karbratöre pis benzin girmiş olabilir.
-Buji veya bobinde problem olabilir özellikle belli devirlerde tekleme oluyorsa.

Hocam sen karbratördeki benzini tahliye et elinden geliyorsa temizlemeyi dene öncelikle.

Pz26 125 cc için yeterli bir karbratördür. Tekleme için muhtemel bir kaç sebep yazayım.
-Buji veya bobinde problem olabilir özellikle belli devirlerde tekleme oluyorsa.

Hocam sen karbratördeki benzini tahliye et elinden geliyorsa temizlemeyi dene öncelikle.

Hocam karbüratörü temizledim ancak hala durum devam ediyor bi kaç ustaya götürmeme rağmen karbüratörün motor yanında düşük kaldığı için öyle olduğunu söylediler yani egzoz değilse karbüratör değişmeyi düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

İnternette egzozu deldiklerini gördüm ancak ben delmeyi sağlıklı bulmuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar