Motosiklette Senon yasakmi?

Arkadaslar motorumda senon far ve sis farlari var, vizede agir kusurmu? hafif kusurmu diye geciyor?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de merak ediyorum cevapları.Henüz muayeneye var ama zamanı geldiğinde ne olur acaba.Xenon farların merceksiz kullanımı yasak diye biliyorum.

Arabalarda söktürüyolar.Xenon farları söküp orjinallerini takıp öyle geçtik muayeneden.

xenon yasak söküp öyle gidin zaman kaybı yapmayın,ağır kusur olarak geçiyor

Maslakta 1 ay önce zenon far ile muayeneden sorunsuz geçtim. Uzun kısa olmalı yalnız.
Muayene istesyonundaki arkadaş ; motosikletlerde görünürlüğün öneminden dolayı zenon far konusunda pozitif ayrımcılık yaptıklarını söylemişti.

Motosikletimde smoke head susturuculu (çok fazla bağırmayan ) eksoz , led sinyaller ve bizenon far ile gitmiş hiçbir sorun yaşamadan geçmiştim.

Mercek ayarı varsa problem olmaz. Kısa ve uzun olarak farklı açılarda ve şiddette aydınlatmalı. Ama mercek ayarı yok ise ağır kusurlu olarak nitelendirilirsiniz.

Açıkçası bunun bir standartı yok. Muayene görevlisinin insafına kalmış. Normalde merceksiz olarak geçmesi çok zor çünkü merceksiz xenon ışığı çok dağıtır.

Arkadaslar motorumda senon far ve sis farlari var, vizede agir kusurmu? hafif kusurmu diye geciyor?

Geçen sene ybr motoruma xenon taktırıp muayeneye girmiştirm. Far değerlerini ölçtüklerinde hiçbir sorun çıkmadı. Muayeneden kusursuz olarak geçti xenonlar. Çokta işime yarıyordu sırf görünüş değil aydınlatması da muhteşem oluyor. Özellikle arazide kullanımda uzunlar projektör gibi parlıyor.

Geçen sene ybr motoruma xenon taktırıp muayeneye girmiştirm. Far değerlerini ölçtüklerinde hiçbir sorun çıkmadı. Muayeneden kusursuz olarak geçti xenonlar. Çokta işime yarıyordu sırf görünüş değil aydınlatması da muhteşem oluyor. Özellikle arazide kullanımda uzunlar projektör gibi parlıyor.
Tesekkürler, sisleri nasil degerlendiriyorlar?

Tesekkürler, sisleri nasil degerlendiriyorlar?

Biraz muayene istasyonundaki sorumlunun insafına kalmış birşey. Sis farı yeni taktırdım henüz muayeneye girmedi. Sorun olacağını sanmıyorum. Far değeri ölçen bir makine var ona girdiği zaman belli bir değerin üstünde yada altında olmasın yeter.

Maslakta 1 ay önce zenon far ile muayeneden sorunsuz geçtim. Uzun kısa olmalı yalnız.
Muayene istesyonundaki arkadaş ; motosikletlerde görünürlüğün öneminden dolayı zenon far konusunda pozitif ayrımcılık yaptıklarını söylemişti.

Motosikletimde smoke head susturuculu (çok fazla bağırmayan ) eksoz , led sinyaller ve bizenon far ile gitmiş hiçbir sorun yaşamadan geçmiştim.

hatta ben sormuştum xenon far da durum nedir diye
istasyondaki arkadaş arabalarda fabrika çıkışı olmayan otomatik mercek ayarlayamayanlar geçemiyor dedi
motosikletlerde ise amaç görünürlüğü arttırmak için olduğundan sorun yok demişti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar