Motosikletsiz günler

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Motor sürerken pek fazla yük binmiyor elime, onun haricinde pek zorlamıyorum başka işlerde. Doktor bileklik falan demedi, fakat ben ne olur ne olmaz diye aldım bir tane, alttan destekli, gündüzleri takıyorum, kazara veya unutarak aşırı bükülmesin diye. Ben de ilk başta, 1 hafta sonunda ne olacak sökeyim alçıyı bineyim motora dedim, fakat ya sonra daha uzun süre binemez bi sakatlık oluşursa korkusu ile 22 gün sabrettim.

Aranızda kurşun dökmeyi bilen var mı?

Yaklaşık tam bir yıl sonra, dün de sağ el serçe parmağımın eklem (boksör) kemiğini kırdım. Yine bir kaç hafta motordan ayrı kalacağım. Ne güzel cumartesi günü bakımını yapıp, temizlemiştim.

Motosikleti
D400
geçmiş olsun başkan

2020 şubat ayında daha ilginç bir sakatlanma bekliyorum senden :queen:

Hocam geçmiş olsun, vardır bi hayır takmayın kafanıza.
Gezemeseniz bile güzel dip köşe ayrıntılı bi temizlik yapın, kafanız dağılır iyi gelir.

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Çevrenizde sizi görenler hemen motor kazası mi diye sormuştur eminim. Motor kazası desen "motosiklet işte sakat alet" derler, halı sahada maçta oldu desen "olur böyle şeyler, geçer" derler... :pr:

En son arazide yuvarlandigimda kalçayı taşa vurmuştum, 1-2 gün sendeleyerek yürüdüm gören direkt "Motor kazası dimi ?" falan sorunca, "Yoo arabadan düştüm, araba çok tehlikelk yaa" diyodum.
Direkt error veriyolar tavsiye ederim ::winkwink

Çınar, geçmiş olsun ya. Gerçekten ilginç. Kurşun dökmeye inanma. Yalnız aklında olsun, 7 tane çöre otunun her birine bir tane ihlası kendin oku. Vücudunda taşırsan çok faydasını görürsün. Ali hocanın
tavsiyesidir. Ali hoca da kim deme sakın. Bursalıali diyorllar O ' na.
Arndiol , ağzından yel alsın. Yaradan bütün arkadaşlarımı korusun. Selam ve sevgilerle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar