MotosikletNet'liler

Moderatör
Şerefsizim benim aklıma gelmişti :p

Güzel konu, ve ben şimdi görüyorum bunu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
NwiLII0.png

Şizofren olabilir mi :D

hahaha yanlışlıkla olmuştur muhakakkak :)

Bir arkadaş forumda sormuş, motoru hortumla yıkasam ne olur diye gelen radikal cevaplardan birini iletiyorum .

Tırtıklı yollarda nasıl sürebileceğini soran bir arkadaşa da yardımcı oldu bizim forumumuz :)

Sayın ahmetkorkmaz'dan cevap bekleniyor :)

Forumda açılan konulardan birinde, bir üyedaşımız sürmekte iken kaydediyor .Bu sırada sol yanından bir motosiklet kullanıcısı daha geçmekte ancak motosiklet kullanıcısın da arkasında artcısı ile beraber üyedaşımıza bakarak motor sürmeye çalışmaları sebebiyle yaşadıkları kazayı seyrediyoruz konuda.. Bir arkadaşımız da suçluyu tespit etmiş , buyrun ..

Yorumsuz :p

Bence de, şekilli şukullu sürüp yutuba koyanlar için haklı bir yorum :p

E haklı şimdi..

Yalnız değilsin sevgili üyedaşım :)

Konu açarken dikkat edilmelidir, açılan konu forumda mevcut mudur, peki bunu anlayabiliriz..Peki ya uzuun uzunn yazanlara ne demeli ?
Arkadaşımız güzel demiş..

Motosiklet.net liler için motosiklet tutkudur :p

Motosiklete yeni yeni gönül vermiş bireyler,sormuşlar forum ahalisine.. Motosikleti nasıl güvenli hale getirebilirim? Gelen bir cevap çok şahane bence :)

Kazasız belasız

Bende bir kaç tane birikti maziye karışmadan yapıştırayım ;

Mecidiyeköy'de yolda yürüyen martının sebep olduğu kaza . Takip mesafesi sebebiyle bir sürü araç kazaya karışıyor.. Tabi akıllara gelen ilk isim ;

Aynı cc'de başka bir motosiklet daha hızlı gidiliyo denilmiş. Tepki "hocam Merve ağlıyor tuvalete gidebilir miyiz :salut:"

Motosiklet şeytan işi diyorlar ne cevap vereyim diye soran olursa ;

Arkadaşın birisi cafe racer olayına girmiş. Ama sadece giriş kısmında kalmış. Motosikleti sökmüş sadece benim gibi durumu anlamayanlar ;

Arkadaşın vizör açık kaldığından helikopter denen böceğe çarpmış onu anlattığı konuda şekil koyan var ;

Yeni başlayanlar için önemlidir buji, peki buji nedir?

4 saat boyunca motor süren bir amca, sürekli erekte olarak dolaştığını ileri sürüp BMW ye dava açmıştı.. Zamanında da motosiklete binmek kısır yapar mı diye forumumuzda bir konu açılmış, bayağı geyik dönmüştü..

Vay be ne çok muhabbet kaçırmışım :pr:
Demek ki günde bir girip filtering yapmak yetmiyor bu foruma, saat başı girmek gerek :)

çok harika devamları gelsin :)

valla bu gariban bilgisayarını açıp , forumda takılamıyor pek fazla şu sıralar. Anca telefondan okuyorum forumu , paylaşım olmuyor. Denk geldikçe bilgisayar başında, beni kıkırdatan yorumların kaydını alıyorum , paylaşıyorum :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
valla bu gariban bilgisayarını açıp , forumda takılamıyor pek fazla şu sıralar. Anca telefondan okuyorum forumu , paylaşım olmuyor. Denk geldikçe bilgisayar başında, beni kıkırdatan yorumların kaydını alıyorum , paylaşıyorum :)

Aynen öyle içeri girince yine noldu acaba bugün şu fakirhanede edasıyla, aile ortamında bulabiliyo insan kendini, çok orijinal kardeşler abiler canlar dostlar aplalar yiğenler kekomançiler var seviyoruz her şekilde :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar