MotosikletNet'liler

Merhaba,

Motosiklet ile ekşin dolu hareketler yapmış bir bayanın videosu için forumumuzda konu açılmıştı..

Peki böyle bir sevgiliniz olsun ister miydiniz ?

Kaskınızı nereye koyuyorsunuz konusundan :)

Bence çok hoş...

Kasksız motosiklet kullanıcısına ceza yazmışlar ..

O halde..

Bir değişiklik yapalım karikatürle kazasız belasız sürüşler..

Yahu ben bu yorumu nasıl yeni gördüm :) İki gündür ne zaman aklıma gelse üstümü başımı parçalayasım gelir :queen:

koymıyayım koymıyayım diyorumda ya Ferhat :queen: bakın bunun adı dramdır :cherry:

Konu R25 Kullanıcıları başlığı

XoW6p7.png

:queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siz benim tüm mesajlarımı okuyun kendinizi parçalarsınız uğraşmanıza gerek yok o kadar :cherry::cherry:
ha bu arada metehan number one.
sesi soluğu çıkmıyor.

Ferhat R25'mi kullanmış ? Kamçı olayı tam olarak 7000'den sonrası heralde.. :bounce:

Kullandım hocam biliyorum.. 7000'e kadar hiç birşey yok, ondan sonra uzaması güzel.. Ben kullanana kadar alırım bu motoru diyordum.. Kullandıktan sonra fikrim değişti.. Direk olarak Mt-07 düşünmeye başladım..

1. Viteste uzatıp, 2. Vitese geçerken öyle bir takırtı yapıyor ki bir yerler kırıldı sandım ilk başta.. :)
Vites araları uzaması zevkli, ayrıca 140-150 km hızlara çabuk geliyor ondan sonra hızlanma yavaşlıyor..
Viraj olarak cbr250 daha iyi derim..
2 silindir ve titreşim olmayışı güzel..
Parça kalitesi Honda diyorum..
14 bin devir bandı beni düşündürdü açıkcası, sürekli bu devir bandını görmüş olan motorlar küçük cc'de ilerde sıkıntı yaratırmı düşüncesi oluşturdu bende..

14.750 tl param olsa ve başlagıç veya cc yükseltme olarak motor alacak olsam bu segmentte alınacak motor R25 derim..

Ama şu an ki durumumu düşünce kullandıktan sonra bende ekstra bir hayranlık uyandırmadı.. Mt-07'ye daha sıcak bakmaya başladım..

Neyse R25'ciler burayı basmadan kısa keseyim.. :cherry:

Kullandım hocam biliyorum.. 7000'e kadar hiç birşey yok, ondan sonra uzaması güzel.. Ben kullanana kadar alırım bu motoru diyordum.. Kullandıktan sonra fikrim değişti.. Direk olarak Mt-07 düşünmeye başladım..

1. Viteste uzatıp, 2. Vitese geçerken öyle bir takırtı yapıyor ki bir yerler kırıldı sandım ilk başta.. :)
Vites araları uzaması zevkli, ayrıca 140-150 km hızlara çabuk geliyor ondan sonra hızlanma yavaşlıyor..
Viraj olarak cbr250 daha iyi derim..
2 silindir ve titreşim olmayışı güzel..
Parça kalitesi Honda diyorum..
14 bin devir bandı beni düşündürdü açıkcası, sürekli bu devir bandını görmüş olan motorlar küçük cc'de ilerde sıkıntı yaratırmı düşüncesi oluşturdu bende..

14.750 tl param olsa ve başlagıç veya cc yükseltme olarak motor alacak olsam bu segmentte alınacak motor R25 derim..

Ama şu an ki durumumu düşünce kullandıktan sonra bende ekstra bir hayranlık uyandırmadı.. Mt-07'ye daha sıcak bakmaya başladım..

Neyse R25'ciler burayı basmadan kısa keseyim.. :cherry:

Burası r25 konusu değilki amacından sapmasın, parça kalitesi hondanın 1 tık altı. Ama virajda ustune motor tanımam bu kadar kolay viraj alınabilen makinayı kendi sınıfında daha yapmadılar bence, çok kolay kontraya geliyor :) vites takırtı olayı yamaha yağ yuzunden motul koyunca bebek gibi oluyor vitesler

Zeki , r25 konusuna yazıyorum gözlemlerimi.

Kardeşim kullanıcılar tarafsız olamadıkları için, LynXMaSTeR'e Honda Cbr250 kullanıcısı olduğunu bildiğim için uzun uzun yazdım.. Muhabbeti geçince dedim yazayım.. Sayfaya yazmış olsam malum taraftarlar yüzünden kavga dövüş çıkıcak.. :) Bak YouSuffer düzgünce açıklamış olayı, malesef herkes onun gibi değil.. Taş atan çok forumda.. :)

Neyse "oluroyle" hocam yok mu senin zulada 3-5 gülüncek birşeyler.. :cherry:

Kardeşim kullanıcılar tarafsız olamadıkları için, LynXMaSTeR'e Honda Cbr250 kullanıcısı olduğunu bildiğim için uzun uzun yazdım.. Muhabbeti geçince dedim yazayım.. Sayfaya yazmış olsam malum taraftarlar yüzünden kavga dövüş çıkıcak.. :) Bak YouSuffer düzgünce açıklamış olayı, malesef herkes onun gibi değil.. Taş atan çok forumda.. :)

Neyse "oluroyle" hocam yok mu senin zulada 3-5 gülüncek birşeyler.. :cherry:

usta eğer cbr ı almasaydım R25 i alırdım, ancak şu an ikisini de kullanmış biri olarak cbr daha hoşuma gidiyor diyebilirim.
titreşim var evet, yüksek süratte adamı rahatsız ediyor, ancak r25 görünüş olarak bisiklet gibi yav, ben 185 cm boyundayım, altımda cücük gibi kaldı motor, cbr ise daha kalıplı daha gösterişli, sonuçta bu ss motorları şekli şemali için alıyoruz genellikle, o yüzden teknik olarak R25, estetik olarak CBR derim :)
kişisel görüşümdür.

Haykirilmayacak gbi de degilmisler kii :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

siz benim tüm mesajlarımı okuyun ken dinizi parçalarsınız uğraşmanıza gerek yok o kadar :cherry::cherry:
ha bu arada metehan number one.
sesi soluğu çıkmıyor.

Tamam okuyacağım :) Şu sıralar yoğun sadece telefon üzerinden girebiliyorum ekran alıntısı alsam da bilgisayara aktar, paylaş sorun :)

metehan abiden cidden ses yok şu sıralar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar