Motosikletliyim,HAKLIYIM hakkımı sonuna kadar savunurum.

Geçmiş olsun kardeşim:rendeer:
Benim için önemli olan,o küfürbaz, halis kalastan yontulmuş ayının kanını akıtmışsın:queen: o ona yetmiştir.....Bir daha bir motosikletliye farklı yaklaşacağına eminim:cat:

Motosiklet hala adam yerine konmuyor, konmadığı gibide küçük görülüp hakarete varan davranışlarda bulunuluyor sürücüsüne. En büyük hayalim o kaskla bir kütük' e kafa atmak sana nasip olmuş :) ama sonrası fena olmuş :(...... Geçmiş olsun umarım bundan sonra böyle yaratıklarla karşılaşmak zorunda kalmayız :)

Sağol:rendeer: bana nasip oldu evet ama inş.sana nasip olmaz kardeşim kötü bi durum boşver hayalini değiştir bence sen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 PM ----------

sinirimden gözlerimden yaş geldi... ah ulan orada olacaktım ki...
çok gerginim şu sıralar, acaba andropoz mu oluyorum ( bunu da test eser kafamı rahata kavuştururum )

yapılabilecek bir şey varsa buradan yanındayım...

Sağolasın abi düşünmen yazman yeter:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 PM ----------

offf bu nedir yahu.Türk milleti hep kavgacı.Gençken olaylardan kaçmak daha zor oluyor.yanlız artık delikanlılık kalmadı bıçaklar havalarda uçuşuyor.

bilmiyorum bulaşmak istemiyorum ama olaya baksanıza kaçamıyorsunuz bir yerden sonra.Allah hepimizden belayı uzak tutsun büyük geçmiş olsun.
:rendeer: sağol evet bi yerden sonra artık kaçacak yer bırakmıyor şerefsizler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 PM ----------

Geçmiş olsun kardeşim:rendeer:
Benim için önemli olan,o küfürbaz, halis kalastan yontulmuş ayının kanını akıtmışsın:queen: o ona yetmiştir.....Bir daha bir motosikletliye farklı yaklaşacağına eminim:cat:

sağoalsın:rendeer: evet bencede bir daha bi motosikletçiyle diyaloga girerken burnu ve dişleri sızlıcaktır bence:) (nasılki benim şu an tüm kemiklerim sızlıyorsa):pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------

Geçmiş olsun.Temennim bir daha olmaz olursada adil olur.
sağolasın :rendeer:inşallah.:cat:

Motosikleti
Hornet
Benim anlamadığım motosiklet otopark'a koyulmuyorda:cyclopsan
Ayılar ne zamandan beri alışveriş merkezine gidiyormuş:mrgreen:
Eline koluna kaskına vizörüne sağlık abi..Bundan sonrasını şahitlerle halledebilirsin:)
Hatta sana hakaret ettiğinide kanıtlıyabilirsen bi davada onun için aç görsün ...........şeyini:p

Vermişiniz odunu vermişiniz odunu:mrgreen::mrgreen:

Vay şerefsizler vay ....!!!! Geçmiş olsun kardeş, ben olsam adamı yamultup kaçardım.:)

arkadaşlar ben birgün birine kafayı bir gömdüm sonra sekiz görmeye başladım :pr:
sonra baktım ki gördüğüm sekiz kafayı yiyen dallamının arkadaşlarıymış motora bindiğim gibi yok oldum :cherry:

öncelikle sabrından dolayı tebrik ederim.. yalnız bu şekilde bi tavır gösterene İNSAN diyorsak ben insanlığımdan utanıyorum..
hastalıklı zihinler yüzünden hayatta ufak tökezlemeler oluyor...
burda yapacak başka bişey kalmamış.. KASKINA SAĞLIK..
BENİM AKLIMA TAKILAN etreftan yardımcı olan olmadımı?
5 kişi tarafından saldırılan birini görsem ben atları açıkcası..

@ egelim 43

Bende sabrından dolayı tebrik ediyorum seni..Kesinlikle şiddet yanlısı değilim ama denildiği gibi bir sınır var ve o sınırı aşmış bu karşındaki insan müsveddeleri..Geriye kalan tek çözümü uygulamışsınız..
En iyisini yapmışsınız elinize ve kaskına sağlık..

Geçmiş olsun..:rendeer:

geçmiş olsun valla bende yasal yollarla çok savundum ama birebir savunma kadar etkilisi yok aklında bulunsun ;)

Benim anlamadığım motosiklet otopark'a koyulmuyorda:cyclopsan
Ayılar ne zamandan beri alışveriş merkezine gidiyormuş:mrgreen:
Eline koluna kaskına vizörüne sağlık abi..Bundan sonrasını şahitlerle halledebilirsin:)
Hatta sana hakaret ettiğinide kanıtlıyabilirsen bi davada onun için aç görsün ...........şeyini:p

Vermişiniz odunu vermişiniz odunu:mrgreen::mrgreen:

sağolasın kardeşim:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------

Vay şerefsizler vay ....!!!! Geçmiş olsun kardeş, ben olsam adamı yamultup kaçardım.:)

ikisini yamulttukta tam uzarken tesadüfen arkadaşları markete bira almaya gelmişler :pale: şans işte:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------

arkadaşlar ben birgün birine kafayı bir gömdüm sonra sekiz görmeye başladım :pr:
sonra baktım ki gördüğüm sekiz kafayı yiyen dallamının arkadaşlarıymış motora bindiğim gibi yok oldum :cherry:

Bizde 5 görmeye başladık ama sen kadar hızlı olamamışız demekki kaçamadık :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 ----------

öncelikle sabrından dolayı tebrik ederim.. yalnız bu şekilde bi tavır gösterene İNSAN diyorsak ben insanlığımdan utanıyorum..
hastalıklı zihinler yüzünden hayatta ufak tökezlemeler oluyor...
burda yapacak başka bişey kalmamış.. KASKINA SAĞLIK..
BENİM AKLIMA TAKILAN etreftan yardımcı olan olmadımı?
5 kişi tarafından saldırılan birini görsem ben atları açıkcası..

Teşekkürler sağolasın sen motosikletçi olduğun için bu şekilde düşünüyorsun etrafta kimse olmazmı çoktu tabi ama millet jeki jen filmi izler gibi seyretmeyi tercih etti motosikletçi yoktu yani

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------

@ egelim 43

Bende sabrından dolayı tebrik ediyorum seni..Kesinlikle şiddet yanlısı değilim ama denildiği gibi bir sınır var ve o sınırı aşmış bu karşındaki insan müsveddeleri..Geriye kalan tek çözümü uygulamışsınız..
En iyisini yapmışsınız elinize ve kaskına sağlık..

Geçmiş olsun..:rendeer:

Sağol hocam :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------

geçmiş olsun valla bende yasal yollarla çok savundum ama birebir savunma kadar etkilisi yok aklında bulunsun ;)

birebir olmasada 2 ye 7 oldu :p ama olsun:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------

ya 10 kişiye 2 anca o kadar adamlarmış abi geçmiş olsun.

evet alp sağol karakolda karakolamiride aynısını söyledi zaten 7ye 2 hatta 2 bile değil (yeğenimden için) biri çocuk utanmıyomusunuz diye azarladı onlar nezarete gitti biz çay içerek sohbet eder gibi ifademizi verip çıktık.

Geçmiş olsun kardeşim.
Biz genelde o tip şahıslara "o. çucukarı" diyoruz. Ama burada yazsam şimdi sitemize yakışmaz.
Bir sürü ne oldu belli olmayan adam (hayvan) var piyasada. Dikkatli olmak lazım.

Geçmiş olsun kardeşim.
Biz genelde o tip şahıslara "o. çucukarı" diyoruz. Ama burada yazsam şimdi sitemize yakışmaz.
Bir sürü ne oldu belli olmayan adam (hayvan) var piyasada. Dikkatli olmak lazım.

Teşekkürler:rendeer: bende aynı paralelede düşünüyorum zaten yazımdada belirtmiştim " dünyaya gelmesinde birden çok delikanlının katkısı olmuş" diye:cat:

mtk

abi anlatış tarzın çok hoş olsa da, olay çok kötü :( olay bu kadar büyümeden keşke polisi arasaydın.. herşey bir yana 5 e 1 gelmeleri kötü.. 1 e 1 zaten sorun olmazdı sana..
çok geçmiş olsun..

Lan!! cok tav oldum haaa :p ben olcaktım orda seni tanıcaktım düsünmez girerdim =) ama kavga çözüm değil ne yazıkki neyse iyi olmus =)ama ama o hırdolar bundan sonra tüm motosiklet sürücülerine tav olucaklar ve sıkıstırıcaklar bu köttü :pbende bi taksiciyle kavga etmistim sagolsun akçay tanıdık geldiler hemen :p

lann elim ayağım titredi, küfür edicemde edicek küfür bulamıyorum bu insanlara.
abicim biber gazı taşıyın yanınızda, sıkıcan gözüne, sonra canın istiyosa vurursun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 ----------

abi anlatış tarzın çok hoş olsa da, olay çok kötü :( olay bu kadar büyümeden keşke polisi arasaydın.. herşey bir yana 5 e 1 gelmeleri kötü.. 1 e 1 zaten sorun olmazdı sana..
çok geçmiş olsun..

polisi çağırsa, bunlar bana küfür etti dese nolucak. hiçbirşey. büyük harfle yaziyim HİÇBİRŞEY. haa pardon. bide kızarlar bunun içinmi bizi çağırdın diye

Abicim çok geçmiş olsun...Kütahya memleketiniz ama ayısı ne yazıkki çok...Bende Ls2 kaskın çok sağlam olduğunu anlatmaya çalışmıştım zamanında...

Çok geçmiş olsun. Maalesef böyle insan bozmalarının bol olduğu bir memlekette yaşıyoruz.

güzelim kaskını öküzün kanlarıyla pisletmişsin abi:pale: geçmiş olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar