Motosiklet hala adam yerine konmuyor, konmadığı gibide küçük görülüp hakarete varan davranışlarda bulunuluyor sürücüsüne. En büyük hayalim o kaskla bir kütük' e kafa atmak sana nasip olmuşama sonrası fena olmuş
...... Geçmiş olsun umarım bundan sonra böyle yaratıklarla karşılaşmak zorunda kalmayız
![]()
sinirimden gözlerimden yaş geldi... ah ulan orada olacaktım ki...
çok gerginim şu sıralar, acaba andropoz mu oluyorum ( bunu da test eser kafamı rahata kavuştururum )
yapılabilecek bir şey varsa buradan yanındayım...
:rendeer: sağol evet bi yerden sonra artık kaçacak yer bırakmıyor şerefsizlerofff bu nedir yahu.Türk milleti hep kavgacı.Gençken olaylardan kaçmak daha zor oluyor.yanlız artık delikanlılık kalmadı bıçaklar havalarda uçuşuyor.
bilmiyorum bulaşmak istemiyorum ama olaya baksanıza kaçamıyorsunuz bir yerden sonra.Allah hepimizden belayı uzak tutsun büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun kardeşim:rendeer:
Benim için önemli olan,o küfürbaz, halis kalastan yontulmuş ayının kanını akıtmışsın:queen: o ona yetmiştir.....Bir daha bir motosikletliye farklı yaklaşacağına eminim:cat:
sağolasın :rendeer:inşallah.:cat:Geçmiş olsun.Temennim bir daha olmaz olursada adil olur.
Benim anlamadığım motosiklet otopark'a koyulmuyorda:cyclopsan
Ayılar ne zamandan beri alışveriş merkezine gidiyormuş:mrgreen:
Eline koluna kaskına vizörüne sağlık abi..Bundan sonrasını şahitlerle halledebilirsin
Hatta sana hakaret ettiğinide kanıtlıyabilirsen bi davada onun için aç görsün ...........şeyini
Vermişiniz odunu vermişiniz odunu:mrgreen::mrgreen:
Vay şerefsizler vay ....!!!! Geçmiş olsun kardeş, ben olsam adamı yamultup kaçardım.![]()
arkadaşlar ben birgün birine kafayı bir gömdüm sonra sekiz görmeye başladımr:
sonra baktım ki gördüğüm sekiz kafayı yiyen dallamının arkadaşlarıymış motora bindiğim gibi yok oldum :cherry:
öncelikle sabrından dolayı tebrik ederim.. yalnız bu şekilde bi tavır gösterene İNSAN diyorsak ben insanlığımdan utanıyorum..
hastalıklı zihinler yüzünden hayatta ufak tökezlemeler oluyor...
burda yapacak başka bişey kalmamış.. KASKINA SAĞLIK..
BENİM AKLIMA TAKILAN etreftan yardımcı olan olmadımı?
5 kişi tarafından saldırılan birini görsem ben atları açıkcası..
@ egelim 43
Bende sabrından dolayı tebrik ediyorum seni..Kesinlikle şiddet yanlısı değilim ama denildiği gibi bir sınır var ve o sınırı aşmış bu karşındaki insan müsveddeleri..Geriye kalan tek çözümü uygulamışsınız..
En iyisini yapmışsınız elinize ve kaskına sağlık..
Geçmiş olsun..:rendeer:
geçmiş olsun valla bende yasal yollarla çok savundum ama birebir savunma kadar etkilisi yok aklında bulunsun![]()
ya 10 kişiye 2 anca o kadar adamlarmış abi geçmiş olsun.
Geçmiş olsun kardeşim.
Biz genelde o tip şahıslara "o. çucukarı" diyoruz. Ama burada yazsam şimdi sitemize yakışmaz.
Bir sürü ne oldu belli olmayan adam (hayvan) var piyasada. Dikkatli olmak lazım.
abi anlatış tarzın çok hoş olsa da, olay çok kötüolay bu kadar büyümeden keşke polisi arasaydın.. herşey bir yana 5 e 1 gelmeleri kötü.. 1 e 1 zaten sorun olmazdı sana..
çok geçmiş olsun..