Motosikletlilerden İsviçre Konsolosuluğu Önünde Alkışlı Protesto

Arkadaşlar tebrikler eyleminiz için.Haftasonu olaydı da gideydik ama olsun yine de iyi olmuş.

gelemediğime çok üzüldüm işimle alakalı canı gönülden destek veriyorum o kadınla alakalı cok sey soylemek ıstıyorum ama burada uygun olmaz

Ben gösteriye katıldım ama sosyal medya sayesinde haberim oldu.Motosiklet.net bu protestoyu bilmiyor muydu acaba eylem yapıldıktan sonra burada haber olarak veriyor.

belkide reklam kapma peşinde koşuyordur o an mt yetkilileri:pr:

kimseyi savunmaya çalışmıyorum ama sizin görmemeniz böyle bir başlık olmadığı anlamına gelmiyor. iki üstte linki verilmiş.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
posta.jpg

http://www.motosiklet.net/forum/moto...testo-var.html

Bu topiği okudum,biliyorum.Ben MT yönetiminin bu işi sahiplenerek bir topik açmamasını yadırgadım sadece.Sonuçta 100 bine yakın kayıtlı üye var sizcede daha etkili bir eylem olmazmıydı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne yazık ki bu protestoyu gazetede okudum ve henüz yeni bir motorcu ama 30 seneyi aşkın vicdan sahibi olarak orda olmak ve en azından tepkimi göstermeyi çok isterdim. Siteyi düzenli olmasa da takip ettiğim halde bu başlığı kaçırmış olduğuma inanın çok üzgünüm.

Keşke böyle olaylar hiç olmasa demek isterdim ama ne yazıktır ki etrafımız artık herhangi bir konuda yada durumda birbirlerine saygısı kalmamış ve bencil bireylerin çoğunlukta olduğu bir topluluğa dönüşmüş. Ve bu sadece kendini düşünen insanların bencilce kararlarından doğan hataları başka masum insanlar çekiyorlar ...

Hala hastanede yatan Filiz hanımefendinin en kısa zamanda bilincine kavuşmasını ve eşi Doğan beyefendiye de içinde bulunduğu bu durumda büyük sabır diliyorum.

Son düzenleme:
Kanal 7 de de çıktı izledim tebrikler arkadaşlar bugün ona yarın bize olur katılan herkese teşekkür ederim ben katılamadım ama imkanım olsa mutlaka katılırdım.

Biz motosikletlileri kimse görmüyor ki Allah'ın gavuru benım bacımı eziyor kaçıyor sonra kadın birde serbest kalıyor böyle adaletin böyle işin....

işte birlik beraberlik diye ben buna derim :cat:

çok uzak bir şehirde olduğum ve zamanımın olmaması nedeniyle katılamadığım ama katılmayı çok istediğim bir eylemdi :salut:

protestoya katılan arkadaşları tebrik ediyorum :bounce:

Ünlü ve önemli bir isime o araç çarpmış olsaydı, o kişinin serbest bırakılıp bırakılmayacağı ikinci kez düşüneceklerine inana biriyim. ama sıradan bir insan için (onların gözünde benim gözümde tüm motorcular kardeştir.) bu durum böyle kalıyor. yazıklar olsun bize bir konsolos eşini adam akıllı yargılayamıyoruz en azından içerde 1 2 hafta kalsada dünya nasıl bir yer acı hüzün nasıl birşey öğrense... İnşallah en kısa sürede iyileşir ve kalıcı bir rahatsızlık yaşamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar