Tamer Karadağlı'nın motoruna soru işareti koymuşsunuz, Harley Davidson'u var.. (Fatboy) Birkaç kere denk geldim Etiler'de... Eskiden VN1500'ü vardı, şimdi fatboy'la görüyorum.
Mehmet Teoman'ın da VN1500'ü var. Yeşil.
Arto'yu Etiler'de sürekli görüyorum Starbucks'un ve Fridays'ın önünde turlar sürekli.. Ne zaman görsem kafasında hiçbir zaman kask olmaz, mont bile olmaz üstünde. :farao: Bir daha denk gelirsem resmini çekeceğim ibret-i alem için buraya basarım.
Rahman Altın'ın Dragstar'ı var. (1100) Çok meşhur değil ama çok iyi bir müzik adamı, reklam müzikleri ve film müzikleri yapar. GORA'nın, Vizontele Tuuba'nın falan müzikleri onun. Bir de Fatih Erkoç'un aranjörü. Bilen bilir, süper bir müzisyendir. Amerika'da ödüller falan almıştır. :cat:
Bir de
Burak Uçkun'un ya Shadow'ı ya da Dragstar'ı var. O da çok meşhur değil belki ama iyi müzik dinleyen herkes bilir, harbiden mükemmel ötesi bir şarkıcı ve bestecidir, neden o kadar tanınmıyor hayret ediyorum. Yakın zamanda bir albüm de çıkarmıştı, "Sonsuza Kadar" diye. "İlk Aşkım" diye bir şarkısı da var bildiğim, eskiden Destan grubunda gitar çalarmış ama emin değilim, kendi albümü pop müzik çünkü. Onu da Etiler-Ulus-Bebek civarında çok görüyorum. Web sitesi de var bu isimlerin, net'te ararsanız bulursunuz, gerçekten çok değerli müzisyenlerdir.. :cat:
Bildiğim bir de
Şafak Karaman var. Eskiden Dragstar 1100'ü vardı, şimdi BMW'si var ama modelini bilmiyorum. Onu herkes tanır herhalde. Şu ailemizin radyocusu-eleştirmeni. :cat:
Ceyhun Yılmaz'ı söylemişsiniz zaten, listede var, onun motoru da Burgman 400. Onu da Etiler ve Ortaköy'de gördüm birkaç kere. :cat:
Aklıma gelenler bildiklerim bu kadar... Ya bunların hepsi Etiler Ulus'ta Bebek'te dolanıyor herhalde, hep buralarda görüyorum.
Tuğba Özay'ı ise hiç görmedim. Gazetelerde görüyoruz da yollarda hiç görmedim. Bir gazetede okuduğuma göre motora binerken arkadan şöförüne takip ettiriyormuş, yalnız binmiyormuş motora hiçbir zaman. Böyle motora mı binilirmiş yaw? :mrgreen: