Motosikletli sapık..

İstanbul Şişli'de iki küçük kıza tecavüz eden sapığın Beşiktaş'ta da üç kıza tecavüz ettiği ortaya çıktı. Siyah kaskını çıkartmayan sapık, kırmızı bir motosiklet kullanıyor.

İstanbul Şişli'de iki ilköğretim okulu öğrencisine tecavüz eden motosikletli ve siyah kasklı sapığın Beşiktaş'ta da 3 kurbanı çıktı. Tecavüz sırasında siyah kaskını başından çıkartmayan sapığın iki kurbanından alınan örnekler, Beşiktaş'taki 3 tecavüz mağduruyla karşılaştırıldı. Sapığın aynı kişi olduğu belirlendi. Sapığın yakalanması için Asayiş Şubesi bünyesinde 3'er kişilik iki ekip kuruldu. Ancak kurbanlarının tamamı 12 ila 14 yaş arası ilköğretim okulu öğrencileri olan sapığın henüz kimliğini belirleyecek bir ipucu elde edilemedi. 5 küçük kıza tecavüz eden sapıkla ilgili tek bilinen kırmızı bir motosiklet kullandığı, siyah kask taktığı ve sürekli siyah kıyafetler giydiği.
www.hurriyet.com.tr'den alıntıdır.

tarif tanıdığım motorcuların yarısına uyuyor... bu şekilde zor. :silent:

Bu sabah gördüm rize de kırmızı R1 li ; simsiyah kasklı birini.. O olmasın ama ben rize deyim :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya abi benim motor borda yani kırmızıya yakın kaskımda siyah hayda...:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
o adamı yakalayacan..şöyle bıtane racıngın arkasına baglayıpp ankaraya döner yemeye getırecen otobandan.....

umarım bu insan bulunur ve hakettigi cezayı fazlasıyla alır. fakat bu insanın ceza almasıyla bu tarz olaylar son bulacak mı? hayırr. asıl suçlu bu sapıgın anne ve babası... bir insanın sapık olması için küçüklükten gelen bozuk bir psikoloji lazım. durumda gösteriyorki bu sapıgında beş para etmez kişiliksiz bir ailesi vardı. kusura bakmayın biraz agır bir itham oldu ama dogrusu bu. bu sapıga 1 ceza verilecekse onun ailesi 3 ceza verimesi lazım. Toplumda ailenin anlamını bilmedigimiz sürece bu ve benzeri olaylar herzaman olcak üstelik her geçen gün artacak. içimizde anne baba olan insanlar var.Bence bu topigi iyice okusunlar . bozuk bir psikolojiye sahip insanın neler yapabilecegini görsünler ve ona göre aile kavramını birdaha gözden geçirsinler...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aklıma biri geliyo ama?...:queen: :queen:

Hadım edeceksin....Kurutup boynuna asacaksın ki hiç bir zaman unutmasın yaptıklarını....

Forumdan Uzaklaştırıldı
yanlıs anlasılma olmasın yanııı......adamı motoruyla beraber baglamıycan....motorsuz....ısterse korumaları gıyebılır........:cherry:

bide adamı neresınden baglayacanızı dememe gerenk yok sanırım...............

bızım burdada yamuk yapan bırısı varr......motorumu halletsınde bende öyle bıseyler yapmayı dusunuyoooommmmmm

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
auhauha ilginç ya manyak dolu ortalık.

acaba kask kafasındaykenmi tecavüz ediyor :silent:

kafasındaki kaskı bi yrine sokacaksın bir daha hiç çıkmayacak şekilde şerefsiz oğlu şerefsiz diyecek laf bulamıyorum allah belasını versin bu tür hayvanların:pr:

Allah bildigi gibi yapsın.. ıslah etsin insallah bunun gibileri..

ulan kanunlar adam gibi olsa da insanlar hukuku kendileri aramasa memlekette..
nys.

Shakulin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar madem bu kadar özellik sayılıyor da bi kişinin aklına plaka almak gelmemiş mi ya?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence medyanın haberi sunuş tarzı çok saçma ve hedef gösterici ama onlar bundan hiç vazgeçmediler, sonuçta adam tecavüzcü motorda kullanır tırda bunu niye vurguluyosun

hrant dink suikastinde bile metrodan çıkan suçsuz bir öğrenciyi katil diye gösterdiler,daha sonra hrant dink cenazesinde sivil polisi azmettiriciye benzettiler.

yakında kırmızı motorlu bi arkadaşımıza da tecavüzcü derlerse şaşırmamak lazım allahtan motorum sarı yoksa kaskım siyahtı adımız çıkabilirdi

:silent: aranızda anne, baba olanlar var mı? mutlaka vardır. anne baba olmayanında, kız kardeşi, nişanlısı, karısı, annesi vardır. ben bir anneyim ve kızım 14 yaşında. anlamıyorum, böyle bir konuda bile espri yapabiliyorsunuz ya, bravo size. sapığın biri aramızda bir şekilde dolaşıyor ve biz işin gırgırındayız. :farao: ne denir bilmiyorum gerçekten.:farao: :farao: :farao:

Plakası takılı olmayabilir.Motor göründüyse en azından tipini tarif edebilirler.Bunu açık olarak yazarlarsa çevremize dikkat edebiliriz.Bence bu yaratık plakasız çok uzaklardan gelmeye cesaret edemez.Şişli ve çevres.ndek. arkadaşlarımızın uyanık olup polisle işbirliği içinde olması gerekiyor.Bide bu olayla ilgili ayrıntı verebilecek görevli arkadaşların mümkün olduğu ölçüde sağlamasında fayda var.Şüphelendiğimiz kişiye direk müdahale tehlikeli olduğu için uzaktan takip ve yakın emniyet unsurlarına bilgi vermekte fayda var.

asmak lazım kesmek lazım bunların soyunu sopunu kurutup bitirmek lazım haksızsam söyleyin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar