Motosikletli maganda kamerada... "Adam ol sağa çek!"

Dur ben de bir ara korna çalayım şunlara bakalım ne olacak ? Nasıl olsa bıçak, silah falan taşımaz bunlar.

dun bu oc larından bırı de dumduz bombos yolda hayvan gıbı gectı yanımdan duduk caldım dıye de sınırlendı bekledı, esım kızım var aq olay da cıkarmak ıstemıyorum.. bakıyo bana lan get gıbısınden ısaret yaptı yuzyuze geldık bısey desem duymayacak, uzerıne kırsam dusecek adam sayacaklar bılıyorum alnımda da panıgale owner yazmıyo aq, guldum gıttı :) yanı genellemekten genellenmekten nefret ederım ama bu mt-r25 tayfası ve kamera olayı cok cıddı sorunlar yaratıyor , yaratacak. eskıya mısınız aq anlamadım kı. ulan bız de motorcuyuz, adaplı gıdın ınsan olun adam olun...

hayır "düdük"den de anlamıyorlar :)

Bu toramanın youtube kanalını bilen eden var mı? Bu tip videoları görünce küfredip geçmek yerine kanalı şikayet etsek. Bi işe yarar. kapatırlar zarar eder falan.

Dostum emin ol ben yapmazsam baskasi yapar o hareketi merak etme.millete kufur edip saldırıyorsan alacagin karsiliga da hazırlıklı olacaksın

Bu forumda vakit geçiren birisi bile bunu düşüne biliyo böyleleri yüzünden ama şunu yaparım dedin ya o videodakinden farkın yok. Kimse kimsenin malına canına zarar vermemeli bu çocuk bunu hak ediyo evet ama yapmamak lazım.

Bu kafayla giderse salaktan yakında kurtulacaksınız zaten.
Vakit kaybımıza yazık.

Eğitim çok önemli! Ama en önemlisi ailenin verdiği eğitim...

Küfür et, araca kasti zarar ver ve kaç :) Adam ol diyene de bakın hele ... Önce kendisi adam olsun. Utanmadan videoyu internete yüklemiş bir de...

youtube hesabından bulup hakkında suç duyurusunda bulunmak çok zor olmasa gerek. Aynası kırılan vatandaşa biri ulaşıp yardım etse bari.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam bir o.çocugu,umarım geberir gidersin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@EmirŞengezer ne güzel söylemiş. Anasını satayım magandayla maganda eşleşmiyor ki. Anca böyle magandalarla normal insanlar eşleşiyor. Şöyle 3-5 tane babayiğide yapabilir miydi acaba aynısını?

Bir oneri: Her hafta belli bir aksam, sehrin belli bir kismindaki yollarda trafik kurallari kalkacak, ve cesaretine, bilegine, gucune ve aracina guvenen cikacak er meydanina, pardon maganda meydanina, ya da arena'ya. Hep beraber balkonlardan izleyecegiz kim adammis, kim delikanliymis, kim neymis.

Arkada manita var. Kafada kamera... Sanki kendi trafik kurallarına çok uyuyor. Karşı taraf hatalı da olsa bu ayna kırmasını gerektirmez. Araç sürücüsünün yerinde olsam aracı üstüne sürerdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar