Motosikletli gencin korkunç ölümü

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Cruiser ile boyle bir kaza oluyor ise SS ile neler olur Allah bilir.
Olen surucuye rahmet, yakinlarina sabir dilerim.

Aman dikkat! Kimse kaza yapmasin, herkese dikkatli ve keyifli surusler dilerim.

allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlarının allah yardımcısı olsun .arkadaşlar lütfen dahada dikkat..

off motorun markasi belli olmuyor surucusu ne duruma gelmiştir
alilesine allah sabır versin allah rahmet eylesin keske kask ve mont olsaydı
bu havada nasil kask takmamis anlamadim intahar etmek istemis resmen.

merhum a allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum .Bu yazıları okuyan motosiklet kullanıcılarının da olaydan ders çıkarmalarını umuyorum eğer dikkat ettiyseniz resim karanlıkta çekilmiş eh tekirdağ da ancak sahilde ki caddede bu kadar hızlı gidersiniz yani gece, hava kararmış,soğumuş ,asfalt soğuk, hatta herhangi bir araçtan yağ,mazot dökülmüş bile olabilir ,bu karanlıkta göremezsiniz ,birkaç damla su bile yeterli aslında kontrolu kaybetmeye .birde lastikler ne halde allah bilir . herşeyiniz tam olsa bile bir sevdiğinizin resmini motorun üzerinde göstergeye bakınca göreceğiniz şekilde yerleştirin baktıkca ne yaptığınızı birkez daha düşünmenize yararı olsun

ARKADAŞA ALLAHDAN RAHMET KALANLARINA SABIR DİLEMEKDEN BAŞKA YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK :pale::pale::pale:

allah rahmet eylesin öncelikle

arkadaşlar bakın bu çok manidar bi açıklama neden diyeceksiniz kask kullanmamasından ziyade altındaki motor keeway superlight son hızı 3 haneli olmayan bir makina....tam gaz gitsen 100 yapmıyor yani...

aşırı hız ve 35 metre sürüklenme var burda
180/200 yapan arkadaşlara duyurulur....

+1 ÇOK HAKLISIN

Allah rahatmet eylesin gerçekten çok üzücü ve bi okadarda ibret alınılması gereken bir olay.Alkollü ve Kasksız motora binmeyin !!!!!!!!!!!!!!11

allah rahmet eylesin arkadaşımıza
ama arkadaşlar bu iş şaka veya başka bişi değilki bugun e-5 de giderken kozyatagına gelmeden chopper model bir motor ve üstünde iki kişi ama nasıllar biliyomusunuz ikiside düzgün giyimli ne kask var ne mont bir erkek artçısı kadın kadın bir makyajlı yani görünce dedimkii acaba film mi çekiyolar falan bu şekilde motora binersen sonucuna katlanmak içten bile değil
arkadaşımıza allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum

sl 150 motor ve allah rahmet eylesın inşallah bızım kıler bu haberı duymaz yoksa zınzın 1 saat kafa utulerler

ölen süücüye ALLAHtan rahmet geride kalanlara allah sabır versin sunu biliyorumki hız felaket

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar