Motosikletli Genç Sürat Kurbanı Oldu

Arkadaşlar yeter artık ben isyan ediyorum bu haberleri duydugum zaman.Yapmayın etmeyin noolur trafikde yavas kullanalım su makınelerı goruyosunuz işte bir anlık dikkatsizlik heyecan yasama istegi ölüm getiriyor.Arkadaşlar şaka diil bu uyanın artık ölüm getiriyor diyorum insanlar patır patır öiüyo motosiklet üzerinde noolur yapmayalım.Sevdiklerimize bu haksızlıgı bu acıyı yasatmaya hıc ahkkımız yok.Onları omurlerı boyunca surecek ızdıraplara itmeyelim. yasayan ölüler haline getirmeyelim.Bir insan kolay yetişmiyor.Ona verilen emek zaman sevgi herşeyyyyy herşeyyy.Bu kadar kolay yitip gitmesi 2 dakıkalık keyıf için olmamalı.Lutfen trafıkde cok cok cok cok cok dikkatli olalımm.Kazasız gunler dilegiyle.
Arkadasada allah rahmet eylesin bunu soylerken dudaklarımı ısırıyorum.Cok uzucu.

ölümün nerde nasıl geleceği hiç belli olmuyor demekki onunda kaderi böyleymiş allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin

Allah rahmet eylesin.........

Motorun marka modeli ne ben çıkaramadımm,yazarda saolsunn elinde geldiğince ürkütücü anlatmış:pr:

altınyolu çok sık kullanıyorum dolayısıyla rezalet bir yol olduğunu söyleyebilirim...son 3 gündür yoldaki yamukları çukurları düzeltmek için yolu traşladılar...yol 3 km kadar traşlama sonucu rezalet durumda...ön teker sürekli çizgilere giriyor ve gidon sallanıyo, her an hakimiyeti kaybetmek mümkün...yolu traşladılar yeni yol yapacaklar iyi güzelde kim bilir ne zaman yapacaklar ??? bi kaç kişinin daha kaza yapması gerekiyor sanırım...bu yolu kullananlar izmirli arkadaşlar çok dikkatli olsunlar.

vefat eden arkadaşa allahtan rahmet, yakınlarına sevenlerine ve tüm motosiklet camiasına baş sağlığı diliyorum

Olan ölene ve geride kalanlarına oluyor.Lütfen hepimiz olmasaydı keşke dediğimiz bu kazadan bir ders alalım ve dikkatimizi dagıtmıyalım.Dilerim bu son acı olur.Allah kimseye zamansız ölüm vermesiz.Allahtan rahmet kederli ailensinede baş sağlıyı.Nur içinde yatsın.

Ben, sürat ve dikkatsizlik sonucu kaza yapan kişiler için üzülmüyorum.Olan sadece arkada kalanlara ve/veya bazı durumlarda bu kişilerin sebep oldugu kazalar yüzünden zarar gören 3.şahıslara oluyor. Geride kalan ailesine Allah sabır versin. Bu gibi kişiler yüzünden motosiklet oldugundan daha tehlikeli görünüyor topluma.

Bu Haberi dün babam bana anlattı(tabi abartarak sırf ben motosikletten vazgecym die )

Mekanı Cennet,Allah rahmet eylesin!

allah rahmet eylesin .. mekanı cennet olsun kardeşimin .. çok üzücü çok acı bir olay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar