- Konu Yazar
Arkadaşlar, güncel olayları takip ediyorsanız ülkenin son zamanlardaki halini hepimiz görüyoruz. Ard arda düzenlenen mitinglerle halk cumhuriyet rejimine ve Ulu Önder Atatürk'e sahip çıkıyor. Benimde aklıma daha önceden pek yapılmamış bi tepki organizasyonu geldi, katılmak isteyen arkadaşlarla motorlarımız ve Türk Bayraklarımızla şöyle bir İstanbul turu atalım, MT ailesi olarak cumhuriyete sahip çıkalım.
Bunun için izin alınıp alınmayacağını bilmiyorum ama taşıdığımız tek şey Türk bayrağı olacak ve ne slogan atacağız, ne de miting yapacağız. İzne gerek olacağını sanmıyorum. İnşallah duyarlı arkadaşlar vardır, amacım siyaset yapmak değil, Cumhuriyete ve Atatürk'e toplumun her kesiminin sahip çıktığını gösterebilmek. Katılım olursa yerini ve zamanını hep beraber belirleriz, sizin Fikriniz nedir?
Bunun için izin alınıp alınmayacağını bilmiyorum ama taşıdığımız tek şey Türk bayrağı olacak ve ne slogan atacağız, ne de miting yapacağız. İzne gerek olacağını sanmıyorum. İnşallah duyarlı arkadaşlar vardır, amacım siyaset yapmak değil, Cumhuriyete ve Atatürk'e toplumun her kesiminin sahip çıktığını gösterebilmek. Katılım olursa yerini ve zamanını hep beraber belirleriz, sizin Fikriniz nedir?