Sanırım sende ruhsal bir problem var . Ya da yaşlılığın getirdiği bazı duygusal değişimler. Sektörümü bilmeden neye göre konuşuyorsun ? Mesai saatlerinde danışmanlık yapmadığımı ya da teslim etmediğimi vurgulamışsın. Bu karara neye göre vardığını merak ediyorum ! Bir firmada üst yönetici olarak görev alıyorum. Evime geçtiğimde de ek müşterilerimin siteleriyle ilgileniyorum yani daha net anlamanız için ek olarak '' 2 iş yapıyorum ''
Sizin aldığınız sertifika ya da ön lisans diploması ne işe yarayacağını merak ediyorum ?
Kendinizi yetişkin olarak görüyorsunuz ancak bu konuda hangi duygunuza kapılarak yorum yazdığınızı merak ediyorum. Hükümeti mi eleştirmek istiyorsunuz eleştirin. Ancak genel bir ZENGİN kavramıyla yapılan yorumda hırsızlığı savunamazsınız ! Anlatılmak istenen çok farklı olabilir fatih.met farklı haksızlıklara değinmek istemiş olabilir ancak söylemek istediğini daha net kavramalı. Burası motosiklet formu ve yüzbinlerce ziyaretçisi mevcut. Burada aklı başında insanların olduğu kadar hırsız ya da aklında acaba soru işareti olanlarda mevcut. Bu yüzden yazılanlara tekrar tekrar dikkat edilmeli .
Tekrarlıyorum;
Fatih.met adlı kullanıcının söylemek istediklerinin çok farklı olduğunun farkındayım. Ancak forum ortamında düz bir şekilde bu yazı metnini okuyunca insanın şaşırmaması elde değil. Anlatmak istediğini son mesajda çok daha net bir şekilde ifade etmiş zaten. Bende saygı duyuyorum :cat:
kazasız belasız hayırlı günler dilerim.
Sizin aldığınız sertifika ya da ön lisans diploması ne işe yarayacağını merak ediyorum ?
Kendinizi yetişkin olarak görüyorsunuz ancak bu konuda hangi duygunuza kapılarak yorum yazdığınızı merak ediyorum. Hükümeti mi eleştirmek istiyorsunuz eleştirin. Ancak genel bir ZENGİN kavramıyla yapılan yorumda hırsızlığı savunamazsınız ! Anlatılmak istenen çok farklı olabilir fatih.met farklı haksızlıklara değinmek istemiş olabilir ancak söylemek istediğini daha net kavramalı. Burası motosiklet formu ve yüzbinlerce ziyaretçisi mevcut. Burada aklı başında insanların olduğu kadar hırsız ya da aklında acaba soru işareti olanlarda mevcut. Bu yüzden yazılanlara tekrar tekrar dikkat edilmeli .
Tekrarlıyorum;
Fatih.met adlı kullanıcının söylemek istediklerinin çok farklı olduğunun farkındayım. Ancak forum ortamında düz bir şekilde bu yazı metnini okuyunca insanın şaşırmaması elde değil. Anlatmak istediğini son mesajda çok daha net bir şekilde ifade etmiş zaten. Bende saygı duyuyorum :cat:
kazasız belasız hayırlı günler dilerim.
Beğenenlerden biri de benim ve senin hayatının tamamı kadar emekliliğe esas hizmetim var. Bu hizmetin 23 yılı da hırsızlara karşı koymakla geçti. Eğer mesai dışında "kıçını yırtıp müşterilere danışmanlık hizmeti veriyorsan" demek ki müşteriye mesai zamanında düzgün hizmet vermediğindendir. Yoksa sen çocuğunla oynarken müşteri de çocuğuyla oynardı evinde. Eksik bilgi, eksik hizmet vermek de bir çeşit hırsızlıktır. Çok zeki, çok, bilgili, çok ahlaklı olmana rağmen Fatih'in vurgulamak istediği ironiyi anlayamamışsın.
Profilinde bilişimci olduğun yazıyor. Ne tesadüf ki senin o çok bildiğin allame olduğun, gecelerce çalıştığın "yazılım" konusunda benim 52 yaşında alınmış ön lisans diplomam var. @fatih.met de ön lisans bilgisayar programcılığı okuduğunu yazmıştı bir ara. Yine ne tesadüf ise üçün beğenen kişi @espresso 'nun profil bilgilerinde de "yazılım geliştirici" yazıyor. :cat:
Son düzenleme: