Motosikletlere Sıkı Denetim,Kasksız Motosiklet Kullanmayın!!

Dört mevsimin bir arada yaşandığı Antalya motor kullanımı bakımından Türkiye'de en müsait illerinden başında geliyor. Antalya'da ruhsatlı 200 bine yakın motor bulunurken, Antalya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri motorlara karşı ise sıkı bir denetim uyguluyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mehmet Cem Gencer, son dönemlerde denetimlerin arttığını söyledi. Cem Gencer, Son bir ayda 2 bin 400 motorun denetlendiğini açıkladı.

Antalya Emniyeti, motorlara sıkı bir denetim uyguluyor. Kasksız motor kullananlara ağır cezaların geldiği denetimler ile birlikte Antalya’da çalıntı motorlar ile işlenen suç oranlarında da azalma oldu.

[FLV]http://www.akdeniztv.com.tr/videolar/haber/motorvideo.flv[/FLV]

Kaynak: Akdeniz TV

Ekli dosyalar

• motordenetim.jpg
    motordenetim.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 9,154
Moderatör tarafında düzenlendi:
iyi hak müstahak bunun gibilere ya resime baksanıza adam utanmasa arkayı beşliyecek

Bu denetimler sürekli yapılması şart.Her türlü yasal olmayan işlerde en kullanışlı araç motorsiklet dir.Bizim buralarda yürümesini bilmeyen çocuk motorun üzerinde geziyor.Nasılsa bakan yok.

yanlız motor cin motoru dört kişiye yok demiyor :mrgreen: ondan sonra cin malı kötü diyoruz neyse konu bu deyil :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Denetlemeseler daha iyi...

istanbulda da aynı denetlemeleri istiyorum.. hafta sonu motorla istanbul içinde gezdim 4-5 saat ve inanın gördüğüm 3 motordan 1 i kasksız ve korumasızdı...
Antalyada ki denetlemelerin tüm Türkiyeme yayılması dileğiyle..

Ya çok da etki etmiyor bence. Sadece polise göstermelik 30 TL lik kask alıyor adam. Zaten o kaskın yere düşmesi bile kırılmasına yetiyor. Sonra bide yarım kask kullanıyorlar. Ön cam açık sigarasını yakmış gidiyor adam. Ne anladım ben öyle kask takmaktan?

Denetimler hakikaten antalyada arttı.Trafik polisleri Genelde dönemeçlerin çıkışına pusu kuruyorlar ve yakalanıyorlar.1 saat içinde 3 çekici gelip full motor olarak gittiğini gördüm.Ehliyetsizlere ve evrakı eksik olanlara acımasınlar.Kaskıda unutmayalım :)

Tebrik ederim, özellikle turistik daha doğrusu sıcak bölgelerde bu konuda büyük bir başıboşluk hakim.

Aslında bu sıkı denetimi İstanbul'daki motosikletler için de yapmalılar bence.
Özellikle kebabcı-sucu tayfasındaki usulsüzlüklerin önüne geçmek adına.

yaklasık 1 saat once konyaaltından eve gelıyordum polısler falez otelı gecınce soldan sahıl yolunda beklıyolar kasksız motorları direk alıyolar cevirmeye ben eve gelırken 5 motoru baglamıslardı sımdı en az 35 olmustur.

ben hayatı ve yaşamayı seviyorum polis için kask takıcaksam hiç takmam zaten ..oyuzden kendi sağlığım için herzaman kask takıyorummmmm

diyelim denetimde durdurdular motor bir başkasının ruhsatı ise yanımda ehliyet var kask var motor başkasına ait olduğu için herhangi bir problem çıkarmı ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
diyelim denetimde durdurdular motor bir başkasının ruhsatı ise yanımda ehliyet var kask var motor başkasına ait olduğu için herhangi bir problem çıkarmı ???

Hayır çıkmaz.

Tebrik ederim, özellikle turistik daha doğrusu sıcak bölgelerde bu konuda büyük bir başıboşluk hakim.

Aslında bu sıkı denetimi İstanbul'daki motosikletler için de yapmalılar bence.
Özellikle kebabcı-sucu tayfasındaki usulsüzlüklerin önüne geçmek adına.

:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar