Motosikletlerde ÖTV Düştü

anes motoru aradım elimizde motor yok 5-10marta geliceğini sölediler fiyatı sorduğumda anahtar teslim 3850 dedi sasırdım kaldım :D

Dostum adı üstünde anahtar teslim yani plaka trafik masrafları da dahildir içine eğer sadece motor diyorsa hakaret et acıma kazık atıyor :D konşuk motorla iletişime geçin derim onlarda bir yanlış ne gördüm ne duydum

kizilkurt siyah bence güzel seçim hayırlı olsun şimdi den fuarada gidemedim ben ya :( NEyse arıyacam konşuk motoru.

kizilkurt siyah bence güzel seçim hayırlı olsun şimdi den fuarada gidemedim ben ya :( NEyse arıyacam konşuk motoru.

Fuarlık bir durumun yok bence dostum paran hazırsa veya kaparon varsa anes konşuk hangisi uygunsa kaparonu en azından bırak motor ellerinde olmasa da bir taneyi ayırtmış olursun sonuçta tek seferde getirtecekleri cbf 10-15 i geçmez hiç olmazsa birini kurtar kuryeler bile motorlarını yenileyeceklerdir gri cbf de çok güzel benden söylemesi :)

Son düzenleme:
yok ben pazartesi gidip bakıcam siyah alırım alırsam :)

Aslında 10.000 tl peşin param var ama motora bağlamak istemiyorum sezonluk binecğim şehir içindeb ence gayet yeterli olacaktır.

Vay arkadas nasıl bır memleket burası benzıne zam gelır her allahın gunu ötv ye ınıdırım :D illa bır yerden kazık yıyoruz yenı motor alacaklar ıcın ıyı bır fırsat :mrgreen:

İndirim belirli bir kesime yaradı ama benzin zammı tüm vatandaşın canını yakıyor böyle bir sistemdd işte Türkiye :D

teşekkür ederim kızılkurt. motorun fiyatı yan ayak, koruma demiri çanta demirleri arka ve yan 3750 lir peşin. plaka -mtv-sigorta vs yaklaşık 4000tl olacak. bayii karı sanıldığı kadar yüksek değil indirim yapan vergi ile oynuyor :)))))))))))) baş ağrıtabilir.

teşekkür ederim kızılkurt. motorun fiyatı yan ayak, koruma demiri çanta demirleri arka ve yan 3750 lir peşin. plaka -mtv-sigorta vs yaklaşık 4000tl olacak. bayii karı sanıldığı kadar yüksek değil indirim yapan vergi ile oynuyor :)))))))))))) baş ağrıtabilir.

hayırlı olsun çok güzel bi zmanda aldınız güle güle kullanın...:rendeer:ama yerinizde olsam grisini almazdım pek beğenmedim ama tabi zevk konusu tartışılmaz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar