çok güzel AydoganX teşekkürler :cat:
Asil soru su , bundan evel 250 cc de OTV %37 miydi? Yoksa hepsine genel %22 mi uygulaniyordu. Bunu merak ediyorum. Yani +250cc OTV sine zammi geldi bu durumda?
sevgili arkadaşlar bunlar SEÇİM RÜŞVETİDİR tek kelimeyle ülkemizde motosikletin yaygınlaşması için ötv 0 olması köprü ve paralı otobanların ücretsiz olması gerekir
Belki hayatında motosiklete binmemiş vede motorseven vatandaşlarada şirin gözüktüğünü zanneden sevgili bakanımıza sorsanız bindiği motorun markasını ce hatta kaç cc olduğunu bilemez
Artık böyle gösterişlerin basit kaldığını ne zaman anlayacaklar merak ediyorum
sevgili arkadaşlar bunlar SEÇİM RÜŞVETİDİR tek kelimeyle ülkemizde motosikletin yaygınlaşması için ötv 0 olması köprü ve paralı otobanların ücretsiz olması gerekir
Belki hayatında motosiklete binmemiş vede motorseven vatandaşlarada şirin gözüktüğünü zanneden sevgili bakanımıza sorsanız bindiği motorun markasını ce hatta kaç cc olduğunu bilemez
Artık böyle gösterişlerin basit kaldığını ne zaman anlayacaklar merak ediyorum
Seçimlerden sonra tekrar %22 olacak mı acaba.Bu indirim önceki gibi geçici mi?Yoksa sürekli mi?Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
hayret bişeysiniz ya..indirseler bi dert çıkarsalar bi dert..anlamadım ben bu milleti..cbr250 alacak adamın cebinde 1150 lira para kalcak..o paraylada gider montunu kaskını pantolonunu alır..fena mı oldu yani?? seçim rüşveti olsa ne fark eder?? ben cebimden çıkacak paraya bakarım..