Motosikletler ve tasima kapasiteleri

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Cogu web sitesinde veya motosikletin kendi manuelinde temel olarak yazilmis bazi tasima kapasiteleri var bunu hepimiz biliyoruz ancak, gunluk yasanti ile teorik bilgi cok nadir bir arada bulusabiliyor, Bkz resimdeki gibi; Peki o yuk ile kac km gidilir makinaya zarar vermeden gibi sorular var aklimda. Motosiklet almaya karar verir iken en cok dikkatimi ceken noktalardan biri de bu. Peki sizin motosikletiniz kac KG tasiyor ?

3-kisi.png

Motosikleti
Honda Forza
Şimdi baktım benim motosiklet için yolcu ve bagaj dahil 180kg aşmamalı diyor. Yük ise tek olsanız bile 16.5 kg aşmamalı diyor.

Kemikadam'ın dediği gibi Tailand'lı olmadığımıza göre bu imkansız. Artçı ile gezelim desek sadece herhangi bir arkadaşım bindiği anda 180kg.

200 kurtarır ancak. Zaten kim sever kullanma kılavuzunu. (abartmamak şartıyla)

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Ruhsatta yazar azami yük ağırlığının ne kadar olduğunu. Misal benim 460 kg.

Kullanıcı kitapçığında bir rakam varsa onun için kaç km gibi bir sınırlama olmaz, ona zaten OK vermiş üretici.
MT-25'in max yük bilgisi 160kg idi yanlış hatırlamıyorsam, 220kg binmiştik biz, 25km falan yok gittik. Tümsek ve yol dalgalanmasından geçerken arkamdaki arkadaşın esnediğini hissedince bi tırstım ama vardık eve sorunsuz =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar