Motosikletle tehlikeli oyun ölüm getirdi!!!

Trafikte tehlikeli oyun ölüm getirdi

17 Ağustos 2007

İsmail AKAR/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA)
Trafikte tehlikeli oyun ölüm getirdi Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde birlikte alkol alan 2 arkadaşın trafikte tehlikeli oyunu ölümle sonuçlandı.

26 yaşındaki Osman Harman, motosikletle önünde ilerleyen 24 yaşındaki Mehmet Tuncay'a, kullandığı kamyonun burnunu dokundurdu. Bir anda kamyonun altında kalan motosikletli genç hayatını kaybetti.
Sandıklı'nın İstasyon Mahallesi'nde birlikte alkol alan Osman Harman ve Mehmet Tuncay, akşam saatlerinde evlerine dönmek için hareket etti. Aldığı alkolün de etkisiyle, 03 LM 116 plakalı kamyonuyla arkadaşı Mehmet Tuncay'ı trafikte takip eden ve tehlikeli şakalar yapan Osman Harman, feci bir kazaya neden oldu. İddiaya göre, Harman'ın kullandığı kamyonun burnu motosikletli gence dokununca, motosiklet kontrolden çıkıp kamyonun altına girdi. Kamyonun motosikleti metrelerce altında sürüklediği kazada, Mehmet Tuncay olay yerinde hayatını kaybetti. Paniğe kapılan kamyon şoförü ise kanlar içindeki arkadaşını caddede bırakıp olay yerinden kaçtı. Polisin takibi sonucu yakalanan kamyon şoförü Osman Harman, alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KIZINI GÖREMEDEN ÖLDÜ

Hayatını kaybeden Mehmet Tuncay'ın ise Sandıklı Sanayi Sitesi'nde oto yıkamacı olarak çalıştığı, 2 yıl önce evlendiği, eşinin Almanya'da olduğu ve 1 hafta önce de baba olduğu ancak kızını henüz göremediği ifade edildi. Tuncay'ın ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

İnanılır gibi değil!!!

Güzel memleketimin insanları bu kadar mı beyinsiz olur ?

Ne kadar aptalca kaza varsa hepsinde Türklerin adı var !

Yazık yazık Allah rahmet eylesin...

Tamamen sorumsuzluk bunun adı, hiç bişeye değil de o geride kalan masum bebeğe ve annesine üzüldüm... Yazıklar olsun, hala aynıyız, geriyiz geri..

yuh olsun , kamyon la motora dokun adami oldur bunuda şala diye yap
artık araç kullananlara zeka ve psikoloji testi zorunlu olmalı geçemeyene vermeme li .
Memleket manyak dolmuş.

asm

Allah rahmet eylesin öncelikle!

bazen bazı şeyleri gereğinden fazla hafife alıyoruz ve böyle sonuçlar oluyor

büyük konuşmayalım genede,bizimde yaptığımız çok çok basit hatalar bile bizleride benzer şekilde etkileyebilir

edit : işin içinde alkol varmış,daha yeni gördüm

yorum yok hakkaten!

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inanılmaz bir haber , nasıl bir zekanın ürünüdür anlaşılması mümkün değil

işte alkolun verdiği zararlardan bir örnek daha. Bu olaya rağmen hala içkili iken araç kullanan arakadaşlara ibret olsun. İçki nasılda insanın başından aklını alıyor yaaaa.Her kötülüğün anasını içiyorsunuziçmesinede bari içkili ikrn araç kulanmayın ne olur.

asm

elimden gelse içkili halde araç kullanan birisinin aracını yakarım,o başkasının ocağını yakmadan önce!

isterse ilk defa içkili halde yakalansın...

acayip illet oluyorum içkili araç kullananlara!

Son düzenleme:
bukadarmı olur ya şaka ya bak ya daha doğmuş cocuğunu bile göremeden gitmiş. allah rahmet eğlesin.

Cehalet ileri boyutu böyle şaka mı olur
ALKOL ALKOL ALKOL içince ya fazla erkek oluruz yada i....
ne zaman akıllanacagız?
ne zaman ağzımızla içmeyi ogrenecegiz?

elimden gelse içkili halde araç kullanan birisinin aracını yakarım,o başkasının ocağını yakmadan önce!

isterse ilk defa içkili halde yakalansın...

acayip illet oluyorum içkili araç kullanmaya!

ben ıkı tane yakaladım bırının nerdeyse altında kalıyordum ALLAHtan altımda araba vardı Al anahtarını bırak cadde ortasında zevklı oluyor tavsıye ederım
ama kufur etmeyı unutma
ATTI şalterlerim özür dilerim

Son düzenleme:
Yolda karşılaştığında otomobili ile burun gösteren veya arkadan dibine kadar girip selektör yapan şakacı arkadaşların zihniyetiyle aynı. Alkol olmasada yapardı bence.

allah rahmet eylesin......

sandıklıya aşağı yukarı ayda bir giderim...eşimin memleketi....orada da çok fazla motosiklet kullanan genç var ancak kask takan hiç görmedim...gerçi kask olsada merhumun akibeti yine değişmiyecekmiş gibi... haberden anladığım kadarıyla...adamın üstünden kamyon geçmiş...çok feci.....

(sanki bu sabah bu topiğe bir mesaj yazmıştım ..ama şimdi yok...neyse)

İnanılır gibi değil!!!

Güzel memleketimin insanları bu kadar mı beyinsiz olur ?

Ne kadar aptalca kaza varsa hepsinde Türklerin adı var !

Yazık yazık Allah rahmet eylesin...

Tamamen sorumsuzluk bunun adı, hiç bişeye değil de o geride kalan masum bebeğe ve annesine üzüldüm... Yazıklar olsun, hala aynıyız, geriyiz geri..

türkler olarak gene sahnedeyiz:farao:

Herhalde bizim kadarda bu tür olayları kendi milletine has zannedip kendini aşağılamaktan zevk alan başka bir memleket te yoktur.. Bu milletin böyle olmasının en büyük nedeni, bence, özgüven eksikliğini türk milletine dirhem dirhem aşılayan siz değerli "Türk" evlatlarıdır..

Lütfen biraz Türk milletine güvenin, böyle olayların Türk milletine özgü olmadığını görün, gösterin.... :rendeer:

Allah rahmet eylesin..

Yazik, gercekten insan hayati cok cok ucuz ne yazik ki memleketimizde :pale: Bir siirde cok guzel bir cumle geciyordu, bilirsiniz ama paylasayim: Bir kurşun bir liraya, Ve bir hayat bir kurşuna mal olur!! Hakikaten bu kadar ucuz hayatimiz.. Belki bu olayda kursun degil mesele, ama alkol.. Yazik :salut:

Cok degil, birkac ay once bir olay hatirliyorum, Bostanci sahil yolunda arabayla giden bir arkadasima hiz motoru kullanan bir genc cok yakin geciyor (virajda).. Kendisini dusunmeyen bu motorcu şahıs, artcisi olan bayan arkadasini da dusunmuyor ne yazik ki!! Ve sonuc? 500mt ileride park halindeki bir minibuse arkadan carpiyorlar ve 2 can daha ayriliyor bu dunyadan :pale: Sebep?? Alkol!! :farao: Diyecek bir sey bulamiyorum..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar