Bakın guzel kardesim..
Burada mış lı muş lu konusmalar yuzunden ne duzgun bir bilgi alısverişi oluyor nede aklı basında yasanmıs tecrubelerden faydalanabiliniyor.
Ben 600RR ile 9 ayda 30.300 km yol yaptım ve yukarıda bahsettigim 1400 km bittiginde bir 1400 km daha olsa da gidecek kadar keyif aldım.
Yoruldummu ? Hiç sanmıyorum yorulsamda bir o kadar daha km gidecek sevk ve keyifi aldım. Demekki o kadar km daha gitmek icin yeterince gucum kalmıs ve beni yorgun dusurmemiş...
Oncelikle kendi yasadıklarımız ve kendi tecrube ettiklerimizi paylasırsak budada 1. agızdan daha net ve guzel paylasımlar olur ki bu da okuyanların daha dogru bilgilenmesine vesile olur..
Bunlara dikkat edersek sizin yasadıgınız tecrube ve bilgilerden ben benim tecrubelerimden de siz feyz almıs olursunuz.
sonuna kadar katılıyorum ama nefs işte bazen olmayacak / sana zarar verecek seyleride isteyebiliyor..
merak etme kendimde kullandım arkadaşımda.sen aşmışsın o zaman sen herkül,süpermensin ben duymadım daha 1000 km yapıpda zevkli diyeni.600 RR da kullandım başka racelerde sen istisnasın kardeş o zaman tebrik ederim