Belkide insanların bir makine uzerinde aldıgı keyif ve zevk veren şey , hırs yapıpta o yuksek surattaki hızlarda uzun km ler yapmaktır :wiinkk:
sana katılıyorum ama dediğin şeyin hırsla bir alakası yok
birde tabi hangi yüksek süratte hangi uzunyola çıkabilirsin buda tartışılır
ben altımdaki enduro makinayla manisaya gittim yol boyu adam gibi 120 nin üstüne çıkamadım her yer çukur asfalt kırığı dalgalı yollar bozuk bir asfalt kamyonlar traktörler yani hayal kurmakla realite arasında çok fark var burası almanya hollanda değilki her yer otoban olsun otobanlarımız hali bile içler acısı geçen temin ortasında kocaman bildiğimiz damacana şişesi vardı yolun ortasında ..
o yüzden kendim yapdığım için uzun yol şunu çok iyi biliyorumki ara sıra düzlüğü temiz assfaltı gördünmü ara süratlenmeler haricinde yapabiliceğin uzun yolda ortalama sürat altında 300 yapan makine bile olsa 140 ı geçemez
geçersen ne olur söyliyim
bir çukura girersin
bir asfalt kırığına denk gelirsin çok sık var
traktöre girersin adamlar bakmadan çıkıyor bakmadan sola sağa sapıyorlar köpek leşine kedi leşine çarparsın ki yol boyu nerden baksan 5-6 tane çıkıyor karşına
dalgalı asfalta girersin zaten ona girdinmi koskoca 1 tonluk araçlar yolda zor tutunuyor
aniden sollamaya çıkan bir kamyonun arkasında kamyoncu yazısı olursun
bunların hepsi yüksek süratte düşmen ve ölmen için fazlasıyla yeterli nedenler heleki altındaki alet race ise yukarda yazdıklarıma hiç gerek yok zaten yüksek süratte bir minik mıcır bile işini bitirmeye yeter...