Motosikletiyle yola çıkan arkadaşımıza ulaşılamıyor.. !

belki saatlerce aç ve susuz bir şekilde kirilan kemiklerin acısı hareket etmesine izin vermeden sabit bir şekilde ölümü bekledi.

Az önce gördüm arkadaş trafik kazasında hayatını kaybetmiş Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.Ben de çok üzüldüm. Çok acı bir durum.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Yarın yola çıkacağım üzüldüm ve korktum.

Orası o kadar Issız bir yer mi, acaba kimse kaza yaptığını görmemiş. Allah rahmet eylesin yazık olmuş.

Uzun yol için motosiklet almayı düşünüyorum ama böyle haberler okudukça araba al daha iyi diyorum. Allah rahmet eylesin. Yalnız çıkmamalı diyenler belki haklı ama ecel geldiyse yapacak birşey yok.

Son düzenleme:
Orası o kadar Issız bir yer mi, acaba kimse kaza yaptığını görmemiş. Allah rahmet eylesin yazık olmuş.

Evet o bölgede pek insan yaşamıyor diyebilim. Sadece aralarda 1 2 köy vs. anca vardır. O tünelden sonrası Virajlı ve inişli çıkışlı bir yolu var. Yolda gece çiğ yaptıysa kaydırmış olabilir.

Allah rahmet eylesin.

Biraz önce istanbula dönüşte kaza yaptığı yerin orda durup fatiha okuduk. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar