Motosikletiyle yola çıkan arkadaşımıza ulaşılamıyor.. !

Hassasiyet gösterip yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Hepimizin başı sağolsun ;(

Böyle bir kazada kemikleri kırılıp ölümü beklediğini anlatan bir abi vardı.
Yoldan geçen biri yol kenarındaki mıcırlarda lastik izini görünce şüphelenip aşağıya inip bulmuş adamı.
Allah rahmet eylesin.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Allah rahmet eylesin. Yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun.

Motosikleti
BWS 100
Allah Rahmet eylesin.
Ailesine sevenlerine sabırlar versin.

allah rahmet eylesin kafa dinliyordur dedim keşke öyle çıksaydı :pale:

Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm. Çok yakın bir abimin başınada benzer birşey gelmişti, kendisinden sabaha kadar haber alamayınca kaza yapabilme ihtimaline karşı aramaya çıktılar, boynu kırık bir şekilde bulundu son anda kurtarıldı, keşke bu arkadaşımızda kurtulabilseydi.

Yanlız başına yola cikmak anlam veremiyorum . Güzergah ta sıkıntılı . Allah rahmet eylesin

Yanlız başına yola cikmak anlam veremiyorum . Güzergah ta sıkıntılı . Allah rahmet eylesin

bunun yalnız çıkmakla bir alakası yok hocam. bak örneğin; http://www.milliyet.com.tr/tura-cikan-motorcular-olu-bulundu--gundem-1916775/

ben tek başıma aydın'dan çıkıp yunanistan,makedonya,sırbistan,hırvatistan,bulgaristan gezip döndüm. hatta hatrı sayılır bir yolu gece yaptım.

maalesef insan dalıyor, viraj alamıyor, bir şey oluyor ve kaza yapıyor. iki kişi olunca da olabilir bu, olmayadabilir... ailesinin başı sağolsun.

Allah rahmet eylesin. Niye bilmiyorum ama aklıma direkt bir arabanın pislik yapıp yoldan çıkarmış olabileceği ihtimali geldi. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar