Motosikletinizin markasını söylerken ne hissediyorsunuz?

Bence durum azıcık sulanmış olsada; konuyu açan arkadaşımız çok iyi özetlemiş. Ben Hyosung kullanıcısı olarak direkt "bırak bu song mong ları" gibi tavırlar ile karşılaştığımdan Cruiser kullanıyorum diye özetliyorum.
Marka ambians yaratma konusunda Hyosung tamamen Çinli bir motor çağrışımı yaptırmakta...:pr:

Bu ara CBF600 almaya niyetim var o zamanda dediğiniz gibi "CBF600" diyeceğim.:mrgreen:

suzuki endurom var derim ama şimdi motoruna göre ismi sölenir benimkinin markasını ben dahi telafuz edemiyorum motoru hava atmak için alıp sürenlere kıl olurum onlara sorarsan motorunun markası ne diye işte o zmn aradığın cvp ı alırsın :) ne hissediçegi insanın karakter meselesi

Müzikle uğraştığım için durum biraz enteresan oluyor.

Stüdyoda kullandığınız davulun markası ne?
Grubunuzun perdesiz gitarının markası ne?
Blok flütünün markası ne?
Motosikletinin markası ne?

tüm sorunların cevabı aynı, markayı tahmin ettiniz..

Harley Davidson..:p

savaş kayan hayatını bu detaya adadı...aslınde bir seansına ihtiyacı var...:p

gerçeği kabul etmemek bir sorun olsa gerek...

sevgili, mete, bu gibi konularda konuşma perhizi önerdim kendime, baktım ilişkiler geriliyor, lüzumsuz ve tatsız marka fetişizmi öne çıkıyor olan insanlara oluyor..hafta sonu road starla güzel bir çanakkale gezisi yaptım 2 kişi..

sevgili, mete, bu gibi konularda konuşma perhizi önerdim kendime, baktım ilişkiler geriliyor, lüzumsuz ve tatsız marka fetişizmi öne çıkıyor olan insanlara oluyor..hafta sonu road starla güzel bir çanakkale gezisi yaptım 2 kişi..

haklısın..insanlar başkalarının doğrularına saygılı olmadığı sürece hep böyle olur...:cat:

hondacılar hakkındaki teorilerim...

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/39821-hondaci-ve-fenerbahcelilerin-ortak-ozellikleri.html

Manifestom şu...

Hondadan başka sanki Dünya üzerinde başka bir motor yoktur...
Fenerbahçeden başka büyük takımda yoktur...

Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak...
Herkes bir gün yine Hondacı olacak...

Fenerbahçelinin Fenerbahçeliden başka dostu yoktur...
Hondacınında tek dostu yine bir Hondacıdır...

Haluk Ulusoy Fenerbahçe düşmanıdır...
Hondası olmayan herkes tipik bir Honda düşmanıdır...

en büyük Türk takımı Fenerbahçedir...
en büyük motosiklet markasıda Hondadır...

Türk takımları Fenerbahçe ve diğer takımlar olmak üzere ikiye ayrılır..
Motosikletler Honda ve diğerleri olmak üzere ikiye ayrılır..

Fenerbahçeli ve Honda sahibi olmaktan gurur duyuyorum...
45 milyonluk taraftar grubu adına Mete Handro...(amma salladım he)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ama honda sahibi değilim .
umarım bir gün tekrar honda sahibi olurum.
:)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Özel değilsin
eşsiz bir kar tanesi de değilsin
paran kadar değilsin
bindiğin araba değilsin
giydiğin donun markası değilsin
Sen de herkes gibi çürüyen bir organizmasın

fight club

Slm yamahayı unutmussun, tayip papaz sağolsun benzine yaptığı zamlardan dolayı hiç unutulmayacak....

TEK hedef R6 evlenmek yerıne bu makıneyı tercıh edıyorum
Titreyen mısralardan asvaltın kavurucu sıcağından, ruzgarın bağrından, aşkın tam ortasından gecen bir çitayı söylerken adrenalin dolu anlatılamaz sadece hissedilir, kelimer yetmez:bounce:

Yamahayı unutmadım . Unutamamda çünkü şu anda onu kullanıyorum.
Yamaha kullanıcılarından küçük cc olanlar yamaha der. Büyük cc de olanlar modeliyle birlikte söyler. Örneğin Yamaha Midnight gibi.

Honda Dylan'ım varken HONDA diyordum.
Yamaha FAzer alınca, FAzer diyeceğim

ben hyosung dedikçe haaağ hoysunk mu diyenleri duydukça artık sadece gv250 demekle yetiniyorum, çin mi bu diyolar, hayır kore diyorum, hyundai gibi diyorum haağ diyorlar...

Ben motorumun markasını sorduklarında, Mondial 151 RS diyorum. Amerika'dan bilinen bir marka spor ayakkabı geldi, Çin malı yazıyor.

ben direk çinli diyorum....asya dediimi şarkıcı asya varya o aklıma geliyor....:queen::queen:

ya ne olsun işte çin malı bisan lifan 125cc pasific diyorum ardından da direk 5 yıldır iyi dayandı kötü şarltarda bile Allah razı olsun diyorum:)

üstümüzde kask kont vs gerekli korumalar olmadan en iyi markayıda söylesek,en kötüyüde söylesek trafikte ve çevrede bizi takmadıkları için bunu düşünmedim,tartmadım hiç.ama tespitler doğru biraz...motora ve korumalarımıza gerekn özeni gösterdiğimiz sürece karşı tarafın gözünde motorcuyuz bence...en ucuz ve kötü motorda bile donanım,kafalardaki fikri değiştiriyor diye düşünüyorum,saygı istenmez alınır gibi yani:))

yerim len senin kavasakini :queen:

benim süper fıstığım abi gördün dün bazı motorlar hareret yapıyor :wiinkk:

bizde maşallah diyelim :mrgreen:

Aha tipik bir örnek size. Gürkanın yeşil fıstığı Edii nin Kawasaki ninjasını yolda patatese çevirdi.:p:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar