Herkese selamlar; bu çin malı motor mevzuları son 2 yıldır aldı başını gidiyor.tamamen arz telep meselesidir,ticaret hayatınada katkıları büyük olmuştur. mesela gıda sektörüne paket servis ağları arttı.hatırlarsanız önceleri bu kadar paket servis ağıve motokuryeler yoktu,diğer bir boyutuda ürün kalitesi düşük olduğundan ve kullanıcı hatalarından dolayı fazla uzun ömürlü olmayışları. bu sorunda yeni bir idol yarattı;HONDA ACTIVA!!! şöyle bir etrafanıza bakın,kırık dökük giden çin malı motosikleti sürücüsü nasıl kullanıyor?
bende mondial zat 150 var;2.el aldım 3.500 km'deydi; 5 ayda 11.850 km yaptım. TIK yok;nedeni gayet basit, genel bakım!!!!!!! motorların fiyatı belli,kalitesi belli tartışmaya lüzum yok; amaaaaa..... iş küçümsemeye geldiğinde,çok iyi olmuş demeye geldiğinde iş değişiyor.herkesin ortak buluştuğu nokta belli; maddiyat. bunu bizi küçümseyenler,şikayetçi olanlarda biliyor ama hala yiğitlikten ödüm vermiyorlar.
çin malı motosikletimi çooook seviyorum,trafik kurallarınada uyuyorum,bakımlarını tam yaptırıyorum,hiç yolda bile kalmadım aksine kalanlara yardımcı bile oldum.(cadde'de rr1100'ünü polise kaptıran arkadaş vardı,bostancıya doğru yürüyordu,saat gece 03:00 civarıydı.aldım bostancıya götürdüm dürümcülerin orada inecekti ama iskeleye gelmeden önce indi!!! ben yoluma devam ettim ama dürümcüde durdum,arkadaş bağıra çağıra geliyordu... erenköyden beri yürüyorum,gelen yok giden yok...diye. çin malına binmeyi yada scooter'a binmeyi yedirememişti garibim

)
bu çin malı motosikletin adını çıkaranlar,ehliyeti olmayan,tecrübesi olmayan,heves diye alıp hız yapıp haşat eden zihniyetlerdir!!!! pelt oluncada dandik motor oluyorlar....
neyse herkese iyi günler;
kaskınız kafanızda,far'ınızda yolunuzda açık olsun...