Motosikletinin yanında , arkasında ve kendi sırtında kılıç taşıyan var mı ?

Birden aklıma geldi googleda biraz araştırdıktan sonra yabancı forumlarda okudum bazı insanlar komando tarzı bacağında bir yerde bıçak , bazıları sırtında samuray kılıcı bazıları motosikletinin yanında anten şeklinde taşıyormuş. Peki siz taşıyor musunuz ? Herhangi bir savunma silahı falanda olur çok merak ettim

Ben yanımda uzi taşıyorum. Hafif ve saklaması kolay oluyor. Farkedilmesi zor. Otomatik olması da iş bitirici oluyor. Tavsiye ederim. Ayrıca ayak bileğime kasatura bağlıyorum cırt cırtlı kılıfla.

Egzoz görünümün de bir bazuka var ikinci egzoz şeklinde duruyor ağar silah olarak onu kullanıyorum.Elcik tıpalarını çıkartınca arkasında da şişler var gidon içinde. Arkadaşım hasta mısın ya motor yanın da kılıç nedir haçlı seferlerine mi gidiyoruz ?

Ben yanımda uzi taşıyorum. Hafif ve saklaması kolay oluyor. Farkedilmesi zor. Otomatik olması da iş bitirici oluyor. Tavsiye ederim. Ayrıca ayak bileğime kasatura bağlıyorum cırt cırtlı kılıfla.

Ayak bileğinize bağlamayın hocam mazallah düşersiniz bıçak çıkar ordan kötü sonuçlar olur

ben de şundan düşünüyorum, yeterince etkili olacaktır sanırım :queen:

tippmann_x7_phenom_m16_edition_paintball_markierer.jpg

ben şahsen herhangi bir şey taşımıyorum, taşımanın gerekli oldugunu da düşünmüyorum zaten kıyafet zırh gibi daha ne taşıyim eldivenler de sağlam cam çerçeve kırıp, kaporta yamultacak kadar mukavemete sahip :)

he ille ben conan olucam yok ben hi-man olucam diyen varsa sırta kılıç gider :)

Silahlardan bahsetmek yerine, korktuğun veya çekindiğin şey nedir, ona çözüm bulalım önce.

ben şahsen herhangi bir şey taşımıyorum, taşımanın gerekli oldugunu da düşünmüyorum zaten kıyafet zırh gibi daha ne taşıyim eldivenler de sağlam cam çerçeve kırıp, kaporta yamultacak kadar mukavemete sahip :)

he ille ben conan olucam yok ben hi-man olucam diyen varsa sırta kılıç gider :)

Sırta kılıç çok iyi olur ya ama onun bi kilit gibi bişeyini yapmak lazım polis falan çevirirse sadece süs olarak taşıyorum diyebilmek için gizli biyerden açılcak sadece

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

Silahlardan bahsetmek yerine, korktuğun veya çekindiğin şey nedir, ona çözüm bulalım önce.

Hocam korktuğum bişey yok ya öylesine aklıma geldi dedim böyle insanlar bizim ülkemizde kesin vardır açıyım bir konuyu diye düşündüm

Ben kendim bir silahım zaten ! Tıpkı MEGATRON gibi dönüşebiliyorum gerçi arasıra tutukluk yapıyorum :pale:

accuracy international as50 ile geziyorum ağırlık olarak sıkıntı yapıyor hem büyük geliyor öneriniz varsa alabilirim

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bende yanımda bomba taşıyorum. :mrgreen:
e21d6022376c370b11bb8b8778a51631.jpg

Egzoz görünümün de bir bazuka var ikinci egzoz şeklinde duruyor ağar silah olarak onu kullanıyorum.Elcik tıpalarını çıkartınca arkasında da şişler var gidon içinde. Arkadaşım hasta mısın ya motor yanın da kılıç nedir haçlı seferlerine mi gidiyoruz ?

Yerlere yattım yemin ediyorum hocam güzel yorum :thumleft:

Bu forumda kadrolu geyikçiler mi var admin ?

Ek iş olarak yapabilirim, yaz yedeğe yaz beni :)

ben bu aşağıdaki arkadaşı çok beğeniyorum bence böyle dolaş hocam.

https://www.facebook.com/46riders/videos/vb.726149984076733/1151923051499422/?type=2&theater

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar