Bazen yarım kilo kıyma,
Bazen 1 ekmek velede gagolu süt taşıyorum. (Kakaolu deyince ivit gagolu diyo kendileri bizde öyle diyoruz artık)
Ninja kılıcı değil de, bir kere patron isveç çakısı istemişti onu mağazadan alıp ofise getirene kadar taşımıştım cebimde, sayılmaz mı?
https://www.youtube.com/watch?v=3Ir9AhCRQVk
ben bu aşağıdaki arkadaşı çok beğeniyorum bence böyle dolaş hocam.
https://www.facebook.com/46riders/videos/vb.726149984076733/1151923051499422/?type=2&theater
Ben ışın kılıcı taşıyorum çok memnunum artılarını sayayım bak sana,
-Normal kılıçtan daha hafif daha ufak taşıması daha kolay.:cat:
-En sağlam samuray kılıçlarını palaları falan ortadan ikiye bölüyor çok sağlam ve kuvvetli.:cat:
-Şekli olsun görüntüsü olsun çok iyi çok ilgi çekiyor.:cat:
-Malzeme kalitesi harika.:cat:
Bonus olarak şu sıralar pek bir moda.Havası var yani.Bi açıyorsun bütün ilgi sende.Şiddetle tavsiye ederim.
*****Ancak önce bir kaç sezon normal kılıçla gezmen lazım.Gerçekten çok tehlikeli.Direk ışın kılıcıyla başlayan çok adam tanıyorum kolunu bacağını kesen.Şakası yok bu işin yani....::saad::
Hadi force be with you gençç
Ben ışın kılıcı taşıyorum çok memnunum artılarını sayayım bak sana,
-Normal kılıçtan daha hafif daha ufak taşıması daha kolay.:cat:
-En sağlam samuray kılıçlarını palaları falan ortadan ikiye bölüyor çok sağlam ve kuvvetli.:cat:
-Şekli olsun görüntüsü olsun çok iyi çok ilgi çekiyor.:cat:
-Malzeme kalitesi harika.:cat:
Bonus olarak şu sıralar pek bir moda.Havası var yani.Bi açıyorsun bütün ilgi sende.Şiddetle tavsiye ederim.
*****Ancak önce bir kaç sezon normal kılıçla gezmen lazım.Gerçekten çok tehlikeli.Direk ışın kılıcıyla başlayan çok adam tanıyorum kolunu bacağını kesen.Şakası yok bu işin yani....::saad::
Hadi force be with you gençç
Hocam 3 ay kasapta çalıştım direk ışın kılıcıyla başlasam sorun olur mu ? Birde dark side'ı mı tavsiye edersiniz yoksa light side mı
Hahshhzjdnakdhskandjsla çok güzel yaaa![]()
Benim motosikletin bi tuşuna bastınmı optimus prime dönüşüyor gelen geçeni tarıyo.
Geyiğinizi bölmek istemem ama, silmek durumunda olduğum mesajlar vardı sildim.
Sonra mesajım uçtu demeyin, uçmuyor onlar, himayemiz altında saklıyoruz![]()