Motosikletini satanlar Dikkat!!!

Arkadaşlar ağaşıdaki linkteki ilan kesinlikle reklam amaçlı olmayıp, tam tersi bir mağduriyetin bir dolandırılmışlığın, hırsızlığın belgesidir.

İlandaki motorun sahibi, alıcı gözü ile gelen şahsa güvenip motorunla bir tur atmasına izin vermiş fakat motoru alan şahıs birdaha ortalarda gözükmemiştir.

Motorunu çaldıran arkadaştan müsade alıp ilanı aşağıda ekliyorum.

Moturunu satan veya satmayı düşünen arkadaşlar dikkat edin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-ybr-2011-97037559/detay

En çok korktuğum şeydir desem..ama ilk motorumda yaptım bu hatayı yalnız 2 kişi oldukları için biri yanımdayken diğeri bi tur attı..parayı basıp aldı sonrada:p Şu anki motorumada birisi bakmaya gelmişti arkasına bindim öyle kullandı..onunlada fiyatta anlaşamadık oda ayrı mesele..

Kocaeli İl Temsilcisi
yav böyle adamlara ben bir şey diyemiyorum artık öfkemden şunca zaman bir tek vukuatım banım yok sitede , bana ban yedirecek şerefsizler..

ben fatihe vermiştim :) onun motorunada kendim binmiştim. Garantiydi yani.

ya çok basit -almaya niyetin varsa önce anlaşalım sonra bin diyecen el sıkışınca -madem anlaştık parayı alayım istediğin kadar turla diyecen düşürürse alıp giderse kaybın olmaz en azından beyenmesse parasını iade edersin olur biter

İşte bazen insanlar o an karşısındakinin samimiyetine güvenip, böyle hatalar yapabiliyor. Ve bunu eminimki karşısındakinide kendisi gibi görmekten dolayı olduğunu düşünüyorum.

adevir kötü ama aklıda kullanmak lazım boşa verilmiş bir şey değil beyin yani bir okul bahçesinde veya kapalı bir site veya otoparkdada motoru denettirebilirdi(şimdi eleştirenler olabilir ama bu benim şahsi fikrimdir..)

2 sene önce aynısının biraz farklısı başıma geldi araba satarken. çakalın biri ustama göstericem diye sanayiye çekiyor arabayı sözde usta üstü başı yağlı usta süsü verilmiş diğer çakalda arabayı deneyecek sözde vınnnn araba yok arkamı dönüyorum alıcı çakalda yok.. neyseki araba 3gün sonra bulundu fakat çakallardan iz yok.. çok dikkatli olmak lazım kimseye güvenmemek lazım bu yüzden alınıp darılacaksada alınısın darılsın alıcı.. zaten üçkağıtcı olmayan halden anlar alınmazda darılmazda.

Döver misin sabaha mı bırakırsın..Ortalıkta insan kılığında o kadar çok yaratık var ki arkadaşlar tanıdık insanlarla alışverişte bulunmak en iyisi sanki..

Motoru denemek mi istiyor? O zaman ver arkadaş elime ehliyet ve kimliğini istediğin kadar dene.Bence bu şekilde yapılması lazım, bende motosikletimi satarken en korktuğum konu buydu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumda bu şekilde motorunu çaldırmış bir arkadaş vardı daha geçenlerde.

F54

ben fatihe vermiştim :) onun motorunada kendim binmiştim. Garantiydi yani.
adem ben senin motora alıcı gözüyle bakmadım ki abisi:p
bana en son sürücü kursunda bi honda titan verdiler kafana göre takıl dediler ben 8 sene aradan sonra ilk defa motora bindiğim için biraz abarttım 3 saat gezdikten sonra geri geldim:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar