Motosikletini Göster !

Yok abi ne meşrubat kutusu sen modifiyecilerle karıştırdın herhalde. Niye yapıyolar ki öyle? MoDiFizYe AsK mı yoksa :cherry:

Hocam motoru nasıl tuttunuz öyle. 1 saniyeliğine tutup düşmeden fotoğraf çekmekten başka çare yok gibi. :)

Çok görğyorum redbull veya alkollü içiçek kutusu ile o kısmı kapatıyorlar.yerde tahta parçası buldum o imdadıma yetişti :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------

[/COLOR]
O egzoz koruma demirine benim de ihtiyacım olacak yakında. Orijinalinde plastik bir şey yapmışlar düşünce kolay kırılsın da 100 tlye satabilelim diye.

O parca hurdalikta buldugum bmw gs endurodan cikma far korumasi :thumleft:

Massey ferguson ozel servisinden traktör farı dahil motor uzerinde kesme bicme yapilmadan ciktigi yere ayni yerine vidalanacak sekilde ayarlandi montajlandi. Eski fari bu motor modelinde sevmedigim tek yeriydi klasik mafsalli far cok hosuma gittiginden boyle yaptim farin icinde parklara kadar yer acilip uzun kisa hepsi tam yapildi.

Helal olsun güzel çalışma.:cat:

Güzel olmuş gerçekten. Vida yerleri uydu mu bir işlem yapmadan?

Massey ferguson ozel servisinden traktör farı dahil motor uzerinde kesme bicme yapilmadan ciktigi yere ayni yerine vidalanacak sekilde ayarlandi montajlandi. Eski fari bu motor modelinde sevmedigim tek yeriydi klasik mafsalli far cok hosuma gittiginden boyle yaptim farin icinde parklara kadar yer acilip uzun kisa hepsi tam yapildi

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

Helal olsun güzel çalışma.:cat:

Tesekkur ederim. Daha bi kac ufak tefek degisiklik daha yapacagim ilerleyen zamanlarda simdilik erteledim.

Motosikleti
R25, CRF250L
eJDMCq.jpg
[/url][/IMG]

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Daha önce paylaşmışsam da affola. Yıl 1994, yaş 14. forumdaki bir çok üye henüz doğmamış. Şimdiki gibi Abus, Onguard vs memlekette yok, belki de var ama benim haberim yok, motor çalınmasın diye babaannemin giriş katı evinin salonuna akşamları motoru koyduğum günler.

Motosikleti
Yok
Aha bu da CeYaR :)

Henuz 6 ay once trafige cikmis, 3000km'de kendisi.

gRZwUO.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------

https://i.hizliresim.com/gRZwUO.jpg

Bu arada, Forza basligina yazmistim ama buraya da yazayim. Satin alali 2 gun oldu, brandasini ortup biraktim, 2 ay yatacak boyle maalesef :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

https://i.hizliresim.com/gRZwUO.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------

Bu arada, Forza basligina yazmistim ama buraya da yazayim. Satin alali 2 gun oldu, brandasini ortup biraktim, 2 ay yatacak boyle maalesef :)

Hayırlı olsun. Sayılı gün çabuk geçer :) Ben 6 aylık süre zarfında yerine göre polis yerine göre jandarmanın saat kaçta, nerede çevirme yaptıklarını ezberlemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar