Motosikletini Göster !

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
oVk97Q.jpg
MDvW07.jpg

Emektar fındık..
Yahşi Fıstık..

Mobilden resim eklemekte mesele,az buçuk yamuk eklendi,kusura bakmayin arkadaslar,

34o7sq0.jpg

2vbq81d.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------

24nhgqr.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

24nhgqr.jpg

28tklkx.jpg

Son düzenleme:
ozaman sormak istiyorum.
benimki insanlardan çok korkuyor. hemen saklıyor kendisini.
dışarı çıkmaktan da çok korkuyor. aşıya bile zor götürüyorum :D

sizinkinde böyle etkiler var mı

Tam tersi:) benim ki tam bir amazon. Dışarı da çıkıyor kapıyı kapatsan camdan atlıyor gezip dolaşıp geliyor. Yetmedi dışarıda kovalamadığı ne kedi var ne köpek. Önceden başına birşey gelir diye endişe ediyorduk şimdi dışarıdakilere bişey yapmasa bari diye düşünüyoruz :mrgreen:

Herkese merhaba,
Uzun zamandır foruma giremiyordum, buradan tekrar başlayayım dedim :)

Benim dışı 18 içi 88 yaşındaki oğlan :)

Kazasız, belasız sürüşler :)

Yamaha R125 gittiii :king:

Kawasaki 250r geldi. :joker:

Cuma öğlen R125'in satışını verip pazartesi akşam Balıkesir/Edremit'ten Ninja'mı aldım :)

Yaklaşık 1000km yol yaparak, Edremit'ten geze geze Antalya'ya geldim. Hayatımda ilk kez 250cc çift silindir bi motosikletin üzerine oturmuştum ve 24 saat içinde bu kadar yol yaptım. İlk kez motosiklete binmişim resmen dedim R125'den sonra. Sanırım her cc yükseltişimde böyle hissedicem. :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[url]https://i.hizliresim.com/X6MXL5.jpg[/url]

Yamaha R125 gittiii :king:

[url]https://i.hizliresim.com/dBvGkp.jpg[/url]

Kawasaki 250r geldi. :joker:

Cuma öğlen R125'in satışını verip pazartesi akşam Balıkesir/Edremit'ten Ninja'mı aldım :)

Yaklaşık 1000km yol yaparak, Edremit'ten geze geze Antalya'ya geldim. Hayatımda ilk kez 250cc çift silindir bi motosikletin üzerine oturmuştum ve 24 saat içinde bu kadar yol yaptım. İlk kez motosiklete binmişim resmen dedim R125'den sonra. Sanırım her cc yükseltişimde böyle hissedicem. :p
Kazasız belasız güzel günlerde kullan kardeşim. Her cc yükseltmeden ziyade her yeni motorunda yaşıyorsun, kimi hayal kırıklığına uğratıyor kimi eve dönüşte kaskın içinde çığlık attırıyor ama hepsi tecrübe 😊

Kazasız belasız güzel günlerde kullan kardeşim. Her cc yükseltmeden ziyade her yeni motorunda yaşıyorsun, kimi hayal kırıklığına uğratıyor kimi eve dönüşte kaskın içinde çığlık attırıyor ama hepsi tecrübe 😊

Allah razı olsun :)

Sen bu konunun uzmanısın :) inş bizede çığlık attıracak yeni makinalar nasip olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar