Motosikletini Göster !

Selam açıkçası motosikletim daha 4 aylık temiz kullanır sık sık yıkar kurularım. Sıvı cila ile parlattıktan sonra egzozun üzerine sıkmadan kullandigim bezi orayada sürüyorum.

Bi maşallahh alırım ((=

" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Bu da benden olsun :) :)

2RMw3h.jpg

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Benim 4 yıl önce yüklediğim fotolar hala patlamamış.Bazı mesajlara bakıyorum onlarca beğeni alan fotolar ortada yok.Fotoğraf yükleme sorununa bir çare bulmak lazım.

Motosikleti
600RR
cbf nazara geldi:pr: yan ayaklığı açtım ve bıraktım,meğerse tam açılmamış ve arkamı döndüğümde yerdeydi,ön fren maneti hafif yamuk,ayna ve egzoz koruma çizik.:thumright

en sevdiklerimden bu versynin en sevdiğin ve sevmediğin özelliğini söyler misin ? ikinci motosiklet olarak düşünüyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en sevdiklerimden bu versynin en sevdiğin ve sevmediğin özelliğini söyler misin ? ikinci motosiklet olarak düşünüyorum

bana mı yazdın bilmiyorum ama ben üzerime alınıp cevap vereyim. Serilik ve görüntüsü en sevdiğim özelliği. Sevmediğim özelliği ise her ne kadar abartı olsa da yamaha mt durmuyor sözcüğünün gerçek olması.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana mı yazdın bilmiyorum ama ben üzerime alınıp cevap vereyim. Serilik ve görüntüsü en sevdiğim özelliği. Sevmediğim özelliği ise her ne kadar abartı olsa da yamaha mt durmuyor sözcüğünün gerçek olması.
Mt07 iyidir hoşdur abslisini al arkana bakma. Şehir içi ve kısa mesafe geziler için ideal 10bin km kullandım en ufak sorun açmadı bana 40 bin kmde sattım.

yeni motosikletimizi afişe edelim.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Şu VFR'leri bi ben mi çirkin buluyorum. Sanki alnından tutup kaşlarını geriye çekmişler gibi.

Baykuşa benziyor, bana güzel geldi 😊 ben genelde görünüşten ziyade işlevle ilgileniyorum, mesela kısa farlarda farların ikiside yanıyor uzunlarda 4lü oluyor inanılmaz bi görünürlük katıyo ayrıca süper aydınlatıyo. Kısacası 4 li olduğu için bu kadar büyük sanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Sıradaki motor Emti On..

Sele yamuk duruyor sanki..

Uzaktan uzağa ancak bu kadar oluyor hocam 😁

Baykuşa benziyor, bana güzel geldi ben genelde görünüşten ziyade işlevle ilgileniyorum, mesela kısa farlarda farların ikiside yanıyor uzunlarda 4lü oluyor inanılmaz bi görünürlük katıyo ayrıca süper aydınlatıyo. Kısacası 4 li olduğu için bu kadar büyük sanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

[url]https://i.hizliresim.com/WDQnlm.jpg[/url] Uzaktan uzağa ancak bu kadar oluyor hocam

Uzerinde Gaymak eksik..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ozan dostum mobilden giriyorum,yakinda resimli teknik ve olumlu olumsuz tum detaylari iceren Rtr180 sayfasina konu acacagim.

Sizede hayırlı olsun hocam, kazasız belasız cezasız kullanın inşaallah. Banlıydım bi dönem o ara aldınız sanırım 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar