Motosikletini Göster !

Ac7xWL.jpg

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
herkes tertemiz gıcır gıcır koymuş resim, niye kimse pis haliyle çekip atmamış? benim motorun son halini çekip atıcam, pislik içinde.

yağ lekesinden çamur lekesine kadar darma duman bir halde şu anda.

herkes tertemiz gıcır gıcır koymuş resim, niye kimse pis haliyle çekip atmamış? benim motorun son halini çekip atıcam, pislik içinde.

yağ lekesinden çamur lekesine kadar darma duman bir halde şu anda.

Neden temiz olan varken kirli halini atalim ki anlamadim

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Neden temiz olan varken kirli halini atalim ki anlamadim

ben atıcam, temiz ve pis halini atıcam. biraz kirli motor görün. yarın çekicem foto, soğuktan üşeniyorum yıkamaya. zaten vakit pek olmuyor, işten yorgun geliyorum.

bu soğukta dışarıda çalışıyorum inşaat işi.

en azından rüzgar olmasa yine yeter. soğuk dert değil aslında tek dert aşırı rüzgar.

@ skullz Valla sormayin mahalleli alistirmis kedileri buraya benim motor da tirnak izi icinde. Branda ortsem alttan giriyorlar bir sekilde motoru yer edinmisler.

@ skullz Valla sormayin mahalleli alistirmis kedileri buraya benim motor da tirnak izi icinde. Branda ortsem alttan giriyorlar bir sekilde motoru yer edinmisler.

motoru branda ile kapatırken havlu üzerine kedilerin ede girmemesini istediğimiz yerlere sıktığımız kedi kovucu spreyleri var biraz acı bir kokusu var, onu kullanmak gerçekten bir çözüm olabilir? Bende dragster vrken çok cizmislerdei bende fenalık gecirmistim.

Motoru bıraktığınız yerde kalın bir paspas, kalın ortu, branda vs. bırakın park ettiğinizde 2 adet kancalı bagaj lastiğini yatay şekilde kullanarak selenin biri on tarafından biri artçı tarafından sabitleyin kedi o kancaları acamaz. Gelsin yatsın istediği kadar gariban bu sogukta..

Motoru bıraktığınız yerde kalın bir paspas, kalın ortu, branda vs. bırakın park ettiğinizde 2 adet kancalı bagaj lastiğini yatay şekilde kullanarak selenin biri on tarafından biri artçı tarafından sabitleyin kedi o kancaları acamaz. Gelsin yatsın istediği kadar gariban bu sogukta..

kapı paspası aldım ayagımı koydugum yere bagladım, brandanın altında simdi istedigi kadar yatabilir kediler , önlemini aldım ben :)

Yazdan kalma...

Bunlarda bugün arkadaşın 'Buraya hiç kar yağmıyo a.q Çanda(başka bir ilçe) 1metre olmuştur şimdi' demesi üzerine olay yerine gidip incelerken çektiğim fotolar :D .Arkadaş tabikide abartmış :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar