Motosikletini Göster !

Özellikle FZ , bu model çok hoşuma gidiyor. Bir ara düşünmedim değil. İş ciddiye binerse sorucam. Birde z900 gördüm,o da var aklımda. Zamanı gelsinde :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ZOYGD0.jpg

9DGk5Q.jpg

Zincir çamaşir ipi gibi bol,ön dişliyi sardirip eline alirsin dikkat et.

Cross/enduro/sm'lerde o iş sizin bildiğiniz gibi olmuyor , sürücüsü üstünde iken ağırlığına göre alt zincir 1,5 cm boşluk yapacak şekilde ayarlanıyor , zira bu tip motorların esneme kabiliyetleri olağan üstüdür , ve ön dişliyi ele vermiyorlar pek , zinciri koparıp altta bulunan zincir klavuzuna asar veriyor(başıma geldide ondan şe edim dedim) ancak güzel bir gözlemcisiniz , tebrik ederim.

Son düzenleme:
Cross/enduro/sm'lerde o iş sizin bildiğiniz gibi olmuyor , sürücüsü üstünde iken ağırlığına göre alt zincir 1,5 cm boşluk yapacak şekilde ayarlanıyor , zira bu tip motorların esneme kabiliyetleri olağan üstüdür , ve ön dişliyi ele vermiyorlar pek , zinciri koparıp altta bulunan zincir klavuzuna asar veriyor(başıma geldide ondan şe edim dedim) ancak güzel bir gözlemcisiniz , tebrik ederim.

Rica ederim,zincir resmen salincak(arka maşa) profilinin ust kismina yapişmiş,esneme,hareket kursu vs.tum durumlar soz konusu olsa bile,buradaki durum normal degil,bu olayin teknik detaylarini anlatirim lakin mevzu uzar gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar