burda bir yikamaci komple gaz yagi ile yikamaya 10 lira diyor bir ara yikatmayi düsünüyorum.
millet gezmek için benzin bulamıyor sendeki bu müsriflik niye ,
konu açarken de bol kepçesin ikişer ikişer açıyorsun konularını
israf haramdır diyorum kapatıyorum....
olabilir ama bu meretin bu kadar güzel temizledigine ilk defa sahit oldum 1 gram yag kalmamisti motorda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
@takendy alnimin teri ile calisiyorum parami kazaniyorum catir catirda geziyorum istersem motorumu altin suyu ile yikarim problem ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
israfdan haramdan bahsediyorsunda 5 vakit namazini kiliyormusun orucunu tutuyormusun?
aynen katılıyorum :cat:gazı nerden bulacaksın kaça malolacak
suyla yıka gazla sil parlar.
Atıyorsunuz pası havadan, millet gelişine vole vurunca ortalık karışıyor
Zaten insanımız hazırda bekliyor vole vurmaya
Yıkanır kardeş. Yağlı, ziftli bölge gazyağıyla yıkanır. Güzelde olur. İsrafa gerek yok. Sadece motor kısmını yıka yeter....
millet gezmek için benzin bulamıyor sendeki bu müsriflik niye ,
konu açarken de bol kepçesin ikişer ikişer açıyorsun konularını
israf haramdır diyorum kapatıyorum....
Gazyagı nın litresi 3,30 TL civari.
Komple gaz yağı değildir o.
Su karışımlıdır.
olabilir ama bu meretin bu kadar güzel temizledigine ilk defa sahit oldum 1 gram yag kalmamisti motorda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
@takendy alnimin teri ile calisiyorum parami kazaniyorum catir catirda geziyorum istersem motorumu altin suyu ile yikarim problem ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
israfdan haramdan bahsediyorsunda 5 vakit namazini kiliyormusun orucunu tutuyormusun?
Ohoooo, bir namaz kılar bir oruç tutar , inananamazsın , aklın almaz![]()
canim forum bos insanlarin bos muhabbetleri yüzünden ne hale gelmis yazik..