motosikletine kasko yapanlar??

arkadaşlar motorsiklet kaskosu ile alakalı bilgisi olanlar varmı?
15 binliralık bi motor aylık kaçlira ödenerek full kasko koruması yapılabilir?
marka model önemlimi? yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleme:
Anadolu sigorta acentesine danışabilirsin onlar fiyat ve cc farkı olmaksızın motosiklet kaskosu yapıyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şair sigorta özellikle motosiklet kaskosu yapan bir acente. Buradan bir fiyat almanı tavsiye ederim. http://www.sairsigorta.com/

MRT sigorta Murat Bey'den yaptırabilirsin bende orada yaptırdım. Ergo, Maphre ve Anadolu sigorta acentalığı yapıyor. Zaten bu 3 şirket dışında doğru düzgün kaskon yapan firma yok. Anadolu sigorta diğerlerine göre daha ucuz çünkü %25 muafiyeti var çalınma ve park halindeyken hasarlanmada. Yani atıyorum 10000 TL lik motorun çalındı sana 7500 TL ödüyor gibi. Eğer OMM den eğitim sertifikan varsa Maphre %10 ekstra indirim yapıyor diğer sertifikalar için ise %5. Koruma demiri varsa, yaş 30'un üstündeyse ekstra indirim alıyorsun hepsinde.
Murat Bey'in kendide motorcu ve çok bilgili ve çok ilgili biri. Bana Ergo'yu tavsiye etti. Hasar veya çalınma durumunda hiç sorun çıkarmadan ödüyorlarmış birde bu işte baya deneyimlilermiş. Ergo ve Maphre de muafiyet yok(deprem sel hariç). Ama daha ucuz gelsin dersen muafiyetlide alabiliyorsun. Unutmadan eğer motor kapalı garjda muhafaza ediliyorsa ekstra bir indirim daha alıyorsun. Anadolu sigortanın primleri geçen sene çok uygundu ben ER6F i 15200 TL kasko değeri vardı 700 küsür TL ye yaptırmıştım ama bu sene 1200 TL nin üstünde yapıyorlar aynı değer için. Eğer motorun sokakta duruyor ve çalınacak diye hep huzursuzlanıyorsan yaptırmak en iyisi.

MRT sigorta Murat Bey'den yaptırabilirsin bende orada yaptırdım. Ergo, Maphre ve Anadolu sigorta acentalığı yapıyor. Zaten bu 3 şirket dışında doğru düzgün kaskon yapan firma yok. Anadolu sigorta diğerlerine göre daha ucuz çünkü %25 muafiyeti var çalınma ve park halindeyken hasarlanmada. Yani atıyorum 10000 TL lik motorun çalındı sana 7500 TL ödüyor gibi. Eğer OMM den eğitim sertifikan varsa Maphre %10 ekstra indirim yapıyor diğer sertifikalar için ise %5. Koruma demiri varsa, yaş 30'un üstündeyse ekstra indirim alıyorsun hepsinde.
Murat Bey'in kendide motorcu ve çok bilgili ve çok ilgili biri. Bana Ergo'yu tavsiye etti. Hasar veya çalınma durumunda hiç sorun çıkarmadan ödüyorlarmış birde bu işte baya deneyimlilermiş. Ergo ve Maphre de muafiyet yok(deprem sel hariç). Ama daha ucuz gelsin dersen muafiyetlide alabiliyorsun. Unutmadan eğer motor kapalı garjda muhafaza ediliyorsa ekstra bir indirim daha alıyorsun. Anadolu sigortanın primleri geçen sene çok uygundu ben ER6F i 15200 TL kasko değeri vardı 700 küsür TL ye yaptırmıştım ama bu sene 1200 TL nin üstünde yapıyorlar aynı değer için. Eğer motorun sokakta duruyor ve çalınacak diye hep huzursuzlanıyorsan yaptırmak en iyisi.

saol arkadaş tavsiyelerini değerlendiricem (ilgin için tşkkurler)

Ben de Anadolu sigortadan yaptırdım. En uygun fiyat oradan çıkıyor hemen hemen.

Ben de Anadolu sigortadan yaptırdım. En uygun fiyat oradan çıkıyor hemen hemen.
sana pek katılamayacagım ayrıca muafıyette var.
ben mrt sigortadan yaptırdım %20 muafiyeti var 870 tl tuttu
:cat: dogru
Anadolu sigorta acentesine danışabilirsin onlar fiyat ve cc farkı olmaksızın motosiklet kaskosu yapıyorlar.

fiyat ve cc farkı olmaksızın nasıl oluyor yanı 1000 tl lik motor ile 10 bin tl lık motora aynı prim cıkmaz heralde.

benim motor 20 bin tl 4 farkı sigortadan fiyat arastırması yaptım

Axa bu en fazla isteyen oldu 3400 tl
zurich 3100tl
anadolu 2600tl ama muafiyet var
ergo 2085 full kasko ve bende ergoya yaptırdım.
hepsi kredi kartına 10-12 taksıt yapıyor. seçim senın.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Motor cinsinden ve pek çok etkenden farkeder.

Aynı fiyatta bir ss ile enduronun primi aynı olmaz, ss in kaza yapma ihtimali yüksek.

20 yaşında 1-2 yıllık ehliyeli biri ile 31 yaşında 14 yıllık ehliyetli birine aynı prim çıkmaz (mesela ben :p)

Motor cinsinden ve pek çok etkenden farkeder.

Aynı fiyatta bir ss ile enduronun primi aynı olmaz, ss in kaza yapma ihtimali yüksek.

20 yaşında 1-2 yıllık ehliyeli biri ile 31 yaşında 14 yıllık ehliyetli birine aynı prim çıkmaz (mesela ben :p)

ehlıyetı eklemeyı unutmusum evet 7+ yıldan sonrasına indirim var benım ehlıyetım 10 yıllık ama 7 den sonrasına aynı indirim yapılıyor.

anadolu dan yaptırdım, %25 muaf çalınmaya karşı 75 ini veriyorlar.550 lira verdim :)

2006 model kawasaki ER-6N için fiyat aldım

MRT sigorta Anadolu sigorta ile 955 TL (çalınma ve olduğu yerde yatma durumunda %25 muafiyet var)
Şair sigorta Mapfre genel sigorta 1250 TL muafiyetsiz.

hangisini seçmeli onu düşünüyorum.

Şair daha mantıklı %25 muafiyette düşşe etse motor zaten arada farkı kesiceklerdir.

izmirde kasko yapan bir yer biliyormusunuz? 10,000 tl için muafiyetsiz ne cıkar tahmini?

bende yaptırmak istiyorum motora kasko akşam yatarken rahat yatmak istiyorum aklım motorda kalmasın

Selam arkadaşım öncelikle motorun yaşı önemli. onlarda katalog var bakarak fiyat çıkarıyorlar. Ben 3 yıl önce 2000model 8500tl lik motor için 1100 e yaptırmıştım ama sonradan pişman oldum. Nedenmi? ben kaskodan hiç yararlanmadım motoruma çarpıp kaçmalarından dolayı hasar ödenmesi 2-3 ayı aldı. Ama çalınması durumunda %100 olmasada büyük bi kısmını belli bi sürede alabilirsin(çok uğraştırsalarda hiç alamamaktan iyidir) sonraki sene yaptırmadım. Güvenlik sorunun varsa yaptırmanda fayda olabilir.
Arkadaşın biri üstte yamış şair sigorta var altunizade de sahibi de şahin bey motorcudur. Bi arayıp veya giderek fiyat alabilirsin. İyi bir insandır. Umarım biraz fikir verir yazdıklarım.

2006 model kawasaki ER-6N için fiyat aldım

MRT sigorta Anadolu sigorta ile 955 TL (çalınma ve olduğu yerde yatma durumunda %25 muafiyet var)
Şair sigorta Mapfre genel sigorta 1250 TL muafiyetsiz.

hangisini seçmeli onu düşünüyorum.
mutlaka muafiyetsiz olsun 300 tl fazla ver bişey olursa tamamını karşılasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar