Motosiklet'ine Bindiğinde Kendini Nasıl Hissediyorsun..?

iki gündür motorum servizte kendimi çok yalnız hissediyorum bilmem anlatabildimmi:pr:

demek kendini yalnız hissediyon biz neciyiz ; bostan korkuluğumu, üzülme diye tırmalıyoruz msn de.. bittin lemmm sen pazar günü...

son zamanlarda motora binemiyorum o yüzden de bişi hissedemiyorum.. geçenlerde bindiğimde yüzümün sol yanında hissettiğim ağrı ve morluğu saymazsak tabi..:)

Motoru Alıp 4. Viteste 9-10 bin devre geldikten sonra adamda sitres filan hiç bişi kalmıo :) (Motor 12 bin devir)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben Karakaçanıma bindiğimde,Banada bir heycan Biniyor,
ama öyle tatlı bir heycanki anlatamam,Süper bir duygu

Antalya'da gölgede 40 derece sıcaklıkta fullface kaskla birlikte günlük 150 km her km de işgence her saniye ölüm gibi :queen::queen::queen:

benim için sadece bir ulaşım aracı değil tutku,aşk,ben motoruma aşığım resmen 1 gün sürmesem özlüyorum devamlı temizlerim hiç pis kalmaz kendime bile o kadar değer vermem :mrgreen:

demek kendini yalnız hissediyon biz neciyiz ; bostan korkuluğumu, üzülme diye tırmalıyoruz msn de.. bittin lemmm sen pazar günü...

son zamanlarda motora binemiyorum o yüzden de bişi hissedemiyorum.. geçenlerde bindiğimde yüzümün sol yanında hissettiğim ağrı ve morluğu saymazsak tabi..:)

sidedeki dostlarım hariç yanlış anlaşılmasın yandık desene pazar günü:queen::queen::queen::queen::queen::rendeer:

kısaca ... cevabı şu...

Kendimi rahatlamış ve bütün dertlerimi bir kenara bırakmış hissediyorum :))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben haftanın kesinlikle 2 günü rüyamda bile motora biniyorum saçmalık diceksiniz belki eve gelip akşam yatma vakti geldiğinde sabah olsada yine motora binsem diyorum bunu eşime söylediğimde benimle 3 gün küs durdu...hele oo kış ayları yokmu kabus kara basan...üstünde seyir halinde olduğum an işte bu diyorum kendi kendime içim bir garip oluyo yaa anlatılmaz yaşanır diyorum sadece...

Forumdan Uzaklaştırıldı
anlatılmaz,yaşanır.

ya o bu bişey değilde şimdi motorum yok kendimi boşlukta gibi hissediyorum

ne kötü bi duygu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağlıcammmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Motosiklet/lerimin 3 adım aşağıda (garajda) olmaları bile bana farklı bir duygu yaşatmıştır yıllar boyunca! bindiğimdeki hislerimi ancak motosiklete binen ve yeri ve zamanına göre onu asice kudurtan (kudurtabilen) bilir!
unutmayalım: kontrolsüz güç,güç değildir!

herseyi kafamdan silinmis rahatlamıs hiç birsey düsünmüyorum sanki hayatta değilsinde bir baska yerdesin anlatılamayacak bir duygu bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar