motosiklet de tın tın gitmesin orta şeritten. sağından araçlar geçiyor....
motosiklet de tın tın gitmesin orta şeritten. sağından araçlar geçiyor....
burada eleştirilen nokta adamın doğru yanlışı değilki kardeşim polisin tutumu taşıt değilsin demesi konumlanmasını tartışmıyoruz arkadaşın polisin tavrını konuşuyoruzYanlış bir şey yok. Gayet te doğru yapmış. Asıl bi haber olanlar yukarıda yorum yapanlar sanırım...
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/156051-motosikletler-yolun-neresinden-gitmeli.html?highlight=#post3767224
burada eleştirilen nokta adamın doğru yanlışı değilki kardeşim polisin tutumu taşıt değilsin demesi konumlanmasını tartışmıyoruz arkadaşın polisin tavrını konuşuyoruz
Sen anlatsan da bizim millet biraz zor anlıyor.Tavır konusuna bir şey diyemem. Ama polisin ikaz ettiği şey benim mesajda açıkladığım şey. Burada ilk yanlışı yapan motor sürücüsü. Doğru şeritte gitse zaten polis ilişmeyecek. Dolayısı ile de bir tavır söz konusu olmayacak. Otoyolda o süratte giderken yapılabilecek en kolay şekilde ikaz etmiş. Orta şerit taşıtlar için gibi talihsiz bir Türkçe kullanımını tamamen o polisin dilbilgisi yeteneğine bağlıyorum. Tekrar ediyorum ama polisin orda anlatmak istediği şey linkini verdiğim konudur.