Motosikletin kardeşi bisikletlerle Çamlıhemşin'e gezimiz

• Bu gün Gençlik ve Spor Bayramı'nda motorlara binmek yerine günün anlam ve önemine uygun olarak bisikletlerle Ardeşen'den Çamlıhemşin'e gidip geldik.
  • gidiş 20 km yokuş; dönüş ise 20 km ise yokuş aşağı.
  • 4 öğretmen ve 3 öğrencinin bulunduğu gezimiz çok güzel geçti.
  • ekipman olarak biraz apaçi sitil oldu ama olsun:mrgreen:işte birkaç fotoğraf:

Çeteyi kuruyoruz:queen: şaka şaka. bu çocukların ilgisini çekiyoruz ve yanımıza geliyolar, biraz muhabbet ediyoruz

değişik dikdörtgenler denemesi:mrgreen:

Bu da ben:p

ekip yavaş yavaş geliyor

Onur hoca pert:mrgreen:

burada mola veriyoruz

herkes yine pert oldu:))bende tık yok tabi:)

taş kemer köprüde mola. yokuş yukarı çıktığımızdan sürekli birkaç dakikalık molalar veriyoruz

ve nihayet Çamlıhemşin:)şaka maka geldik yav:p

herkesin gençlik ve spor bayramı mübarek olsun:)

dönüşte fırtınaya yakalanıyoruz.

bu da en güzel anlardan birisi:) Onur hoca çoştu:mrgreen:

:)
Güzel ve enteresan olmuş :)
Bir ara tahta araba yarıslarına gidelim Ardeşen de :p

Çift amortisörlü bisiklete binenlere yazık olmuş yokuşta çok yorar arka amortisör.

VIA

Motorla gezmeye alışmış birine zor geliyordur heralde... Bende fazeri satarsam alacağım bir bisiklet maksat spor olsun :)

teşekkürler, sağolun.
son fotoğraf benim de çok hoşuma gitti:) fırtınaya yakalanmıştık. bir de yokuş aşağı bayağı meyilli bi yerdi, herkes çoştu:)
Doğan, o tahta araba yarışlarına mutlaka gitmemiz lazım.
Mengu16, amortisörü olan da olmayan da bayağı yoruldu. yokuş yukarı sürmek bayağı zor. 20 km. az değil:)
VIA, aslında zor oluyor ama bisikletin zevki de bi başka, üstelik aynı yolu aşağı inerken çok süper oluyor. hiç pedal basmadan uzun mesafe gidebiliyosun. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel bir etkinlik olmuş olmasına ama aga dikkatimi çekti; bu canına yandığımın Çamlıhemşin'i 1400 nüfusla mı bütün ülkeye adını duyurmuş? Çok şaşırdım tabelayı görünce.

Çok güzel gezi olmuş Rize MT, Ardeşen Biberoğlu'ndaydım geçen hafta,Kuba str250 vardı kapının önünde,içinizden biri mi o arkadaşta.:)

Küba STR bizden değil. birkaç tane var burada. aslında Ardeşen'de bayağı bi arttı kros motorlar. önüne gelen alıyo valla. belki 20 tane oldu kroslar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar