Motosikletin emniyet şeridindeki duran araca çarpma anı kamerada

Az önce haberlere bakarken gördüm bunu.Arkadaş sanırım dalgınmış yada gece ışığından sabit duran arabayı farketmemiş.Allah'a şükür durumu iyi görünüyor.Ama izleyince baya şaşırdım.Özellikle geceleri daha dikkatli olmak gerekiyor.Geçmiş olsun arkadaşa...

bu videoyu izlemiştim..tamamen dalgınlıkla alakalı bir durum..bakmakla görmek arasındaki fark işte bu şekilde..bende bazen böyle dalıyorum...

Abi ne kadar iyi niyetli yaklaşıyorlar ya ülkemin gözünü seveyim. Geçenlerde bir yurtdışında geçen video izledim motora araba çarpıyor adam yolun ortasına savrulmuş yatıyor yanından belki 100 tane insan geçiyor biride dönüp bakmıyor.

Mersin İl Temsilcisi
Aynaya filan bakıyordur..
Adı üstünde, kaza...

çarptığı anda dehşete düştüm sonra adam kalkıp konuşunca sevindim.
şu emniyet şeritlerini babamızın malı gibi kullanmamamız gerekiyor buna ben de dahil .
yolda aracı bozulan, midesi bulanan, benzini biten vs vs her an emniyet şeridine girebilir, karanlıkta durabilir.

Sola doğru dönüş yapacağı için aynayı gözetliyor sürekli. Çokta dalgın değil bence şanssız

çarptığı anda dehşete düştüm sonra adam kalkıp konuşunca sevindim.
şu emniyet şeritlerini babamızın malı gibi kullanmamamız gerekiyor buna ben de dahil .
yolda aracı bozulan, midesi bulanan, benzini biten vs vs her an emniyet şeridine girebilir, karanlıkta durabilir.

Yolda aracı bozulan, benzini biten vs nerede duracak sorması ayıp? Orta şerit iyi mi?

Otomatik pilota bağlamamak lazım bu arada kaza konusunda gerçekten yurdum insanı çok yardımsever ama ilk yardım kursu almamız şart.

bence arabacı hatalı. ne işi var emniyet şeridinde? sinyalde vermemiş, dörtlü yakmış. şaşırtıyor tabi haliyle.

Geçen E-5 ' te yağmurlu havada dar emniyet şeredinde motor park halinde duruyordu sonradan fark ettim Allah'ıma şükürler olsun arka teker kitledi ama kıl payı falan yanından geçtim hızımda 60 70 vardı. Kameram olsa bir de vursam bende ana haberlere o adamı çıkarırdım yani.

şükür adama bir şey olmamış, dalgın olduğunuz zaman çekin kenara bi beş dakika kafanızı boşaltın su falan için sonra yola çıkın bir şey düşünmemeye çalışın. G.olsun diyelim ...

Çarpmanın haricinde yapılan tehlikeli hareketin farkında mısınız?

Motosiklet sürücüsü anayoldan çıkış bölgesini emniyet şeridinden emniyet şeridine geçerek devam ediyor. Son anda sağa dönmek isteyecek bir araba çıksa altına alıverir.
Onun yerine geç orta şeride sakin sakin sapağı geç yani ne gerek var?

Motorcu arkadaş yaptığı kural hatasının ve dikkatsizliğinin kurbanı olmuş. Çok daha ağır bir şekilde yaralanabilirdi. Çok şanslıymış.
Dikkat ettiyseniz yol ayrımında sola geçmekte geç kalıyor. Geç kaldığı için de emniyet şeridi içinde kalıyor.

Izlemistim videoyu.
Dururken aracına motor girmesine rağmen, kardeş iyimisin diyen "insanlar" olduğunu görmek çok güzel.
Şahsen ben emniyet şeridini ya durmak için kullanırım, yada sağnak yağmura felan yakalanırsam kullanırım, ondada max. 70km hızla.
Zaten malum benim evlatlar asfaltta biraz fıtı fıtı gidiyo.
Sonuçta emniyet şeridi acil durumlarda park etmek için yapılan bi yer.
Adam Sigara içmek için dursa, çarptığınız da birader başım döndü durdum der haklı çıkar.
Emniyet şeridinde birine çarpıpta haklı olunabileceğini sanmıyorum.

Her zaman şunu söylerim emniyet şeridini normal yol gibi kullanıyorsan sonucuna katlanacaksın arkadaş. Araba böyle durmayabilirdi de. Adam kalp krizi geçirir sağa kırı veribilirdi üzerine çıkabilirdide. Evet hepimiz kullanıyoruz ama sonuçlarının farkında olalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar