Motosikletimize dörtlü flaşör yapımı,(UYGULAMALI)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu eyong mucid gibi birşey :)

emeğine sağlık... ancak benim bir sorum olacak ben anlatılan ilk yöntemi uyguladım ( 2 sinyal arasına buton koyarak ) fakat sinyali açtıktan sonra dörtlüyüde yakmak için butona basınca bütün sinyallerim cansız bir şekilde yanıyor ve öyle kalıyor bu arada flaşördende değişik sesler geilyor,sanki gücü yetmiyor gibi,yardımcı olabilirsen sevinirim ,şimdiden teşekkürler:cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
trdfx1 sinyal lambalarını herhangi bir değişime uğrattın mı? (led vb.)

Eğer ampuller standart ise ve bu dediğin arıza hala varsa flaşör rölesini değiştirmen lazım.

sinyallerde herhangi bi değişiklik yapmadım,sanırım yeni bir flaşör almam gerekecek. ilgine teşekkürler.

(artiz pasda vermiyon...Bak gelirim Keresteciler sitesine öperim seni ha...)

:queen: :queen:

hacı uyarmadı deme...bak insan gibide gelmicem sana...5000 tane tilki var kafamda...sen kaşındın söyliyim...Görüşmek dileğiyle sayın yöneticim...forumlardaki bu tavrınızı gerçek hayatta görmek isterim...verdiğin oyuda bilirim ben...:cherry:

benim adım mete han...derin üye...:bounce:

güzel bir paylaşım, bende motosikletime geçen yaz yaptırdım. Gerçekten gerekli bir özellik...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Her motora şart ....Faydasını grup sürüşlerde mutlaka görüyorsunuz...

ben dün gece kendim yaptım gayet de basitmiş. aküden direkt hat çektim ama flaşör kontağa bağlıymış sanırım çünkü kontak kapalıyken sadece rölelerin sesini duyuyorum. Olcay Abi tekrar ellerine sağlık.

Çok teşekkür ediyoruz arkadaşım ama benim sormak istediğim bir başkaşey var misal dörtlüleri yaktık gidiyoruz bir yere döneceği sinyal verdiğimizde dörtlüler iptal oluyormu?

bu kullandığınız buton sudan etkilenmiyor değilmi

emeğinize sağlık,paylaşım için teşekkürler...:cat:

benim de kontaga baglı idi önceden ben de direk elektrik aldım çünkü karanlık bi yerde durdugumuz zaman marş basılı kalıyo bu da zarar bende direk aldım şimdi anahtarsız yanıyo.
dörtlü yanarken sinyal versen anlamazsın dörtlü yandıgı için,kapa öyel dön sonra gene aç dörtlüyü.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mödütör abiiiiii
bide 4lü flaşör olmadan sadece sınyallerın nasıl yapıldgını yazar mısın......:cherry:

Çok teşekkür ediyoruz arkadaşım ama benim sormak istediğim bir başkaşey var misal dörtlüleri yaktık gidiyoruz bir yere döneceği sinyal verdiğimizde dörtlüler iptal oluyormu?

hayır olmuyor ki zaten yolda sürerken yakmak için değildir flaşör sanırım acil durumlarda durmak içindir.

iyi izole edilirse sudan etkilenmez ben ayrı bir düğmeye bağladım. basınca direkt yanıyo.

Emeğin için teşekkür ederiz :rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eline sağlık , elinden iş gelenlere göre , yoksa tüm servisler öper bunu yapmak için , bide yapmazlar zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar