Gecmis olsun Kardesim
Bu serefsizlerin yüzünden cennet vatanimda yasamayi inaninki göze alamiyorum. Adalet kavraminin bu kadar laskalasdigi bir ülkede yasamak gercekden zor. Ordaki insanlarin hic bir sekilde yardimci olmamalari ise daha da vahim.

r:

r: :farao:
Yeniden gecmis olmus, esasinda BBRR ( Ya bu ne anlama geliyor??) abiminizin dedigi gibi ciddi bir dayanisma gösterip ile oraya Motosikleterle gidip, parkedip o P..c leri beklemek lazim, ne yazikki hepimizin basina gelebilecek bir olay.

ale:
Buna benzer Olay benim basima Istanbulda gelmisti ama yanimdaki arkadasin gazeteci olmasi ve ilerde bekleyen ekip le konusmamiz sayesinde cözülmüstü. Bu güne kadar orada ekiplerin ne icin bekledigini anlamadim, gözerlerinin önünde deynekciler cirit atiyordu. Nasil bir ülke haline geldikki, devletin yoluna harac kesiyorlar vede devlet buna mani olmuyor. Deli Dumrul'u ben gecmiste kalmis zannediyordum ama degilmis!!! Tümünün Allah belasini versin.
Bence güzel bir E-Mail hazirlayip hep birlikte Izmir emniyet müdür ve valisine yollamamiz lazim, hatta ayni yaziyi fax olarakda yollamakta fayda var. Bu arada haber ajanslarina da bildirilirse en azindan bir baski olusabilir ve o Se.... ordan en azinda bir kac ayligina uzaklastirirlar.