Motosikletimin üstünde BIÇAKLANDIM!

Arkadaşlar bugün ehliyetimi alabilmek için gerekli olan formu İzmir Çankayada şöförler odasından almak için motosikletimi binanın önüne parketim. Otoparkçı (değnekçi) ve tinerci kılıklı oğlu iki kişi motosikleti parketmememi söyledi. Bende 2 dakika form alıp gelicem dedim. Yukarıdan formu aldım geldim ve aşağıda motora arkadaşımla binip giderken aynı iki kişi geldi. Kavga bile çıkmadı, doğru düzgün tartışma bile olmadan 15 yaşlarında olan çocuk 20cm uzunluğunda (sapı dahil) bıçağı arkadaşımın (Sargonnas) arkasından dolandırarak defalarca saplamaya çalıştı. Herkesin içinde hemde, yüzlerce insanın olduğu bir mekan. Orkide alışveriş merkezi, Migros, Türk Hava Yolları, Otobüs durakları var olayın olduğu yerde.
Sırtıma bıçak dikine girdi ve kolumda kesildi. Arkadaşımın sırtının, bıçak tutan kolu şansına bloke etmesi sayesinde bıçak iç organlarıma kadar girmedi ve ölümden döndüm. Arkadaşımda hasar yok.
Birden çok midem bulandı ve başım döndü baya korktum içeride nerelere girdi diye ama hemen Migrosun müşteri servisi aracı ile hastaneye yetiştik. Rapora göre bıçak 2.5cm sırtıma girmiş, kolumda dirseğimdede kesik var.
Hastaneden çıkıpta polislerle olay mahalline gittiğimizde oradaki tüm insanların bu kişileri tanımalarına rağmen yardımcı olmaması, aman benden uzak dursun mantığıyla isim vermekten çekinmesi beni çok üzdü. Polisler, vatandaşların bu vurdumduymazlığı yüzünden haklı olarak iyice sinirlendiler ve bu adamlar yarın sizin çocuğunuzuda bıçaklar diye çıkışarak isimleri almayı başardık. Bu kişiler orada sürekli otopark işlerini yapan araba yıkayan herkesin bildiği kişilerdi.
Adları sanları belli, hapse girecekler. Karakolda kayıtları vardı zaten oradan teşhis ettim. Ama olan oldu, hemde bana oldu. Aşağıda tişörtümdeki deliği ve sırtımdaki yerini görüyorsunuz. (Tişörtün altında dikiş bandaj vs var tabiki)
Çok ucuz kurtuldum, bıçağı sallayanın kolu arkadaşımın sırtına takılmasa çok daha derine iç organlarıma girebilirdi.
Büyük şehirden nefret ediyorum.
Yaın ehliyetimi teslim alacak olmam ve DOĞUM GÜNÜM OLMASIDA ilginç bir detay tabi...
IMG_0875.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük geçmiş olsun..:rendeer: İnsallah suçlular için bir an önce geregi yapılır..

çok geçmiş olsun kardeşim allah korumuş ne bu ya insanlar eşkiyalıktan sokağa çıkamaz hale gelecekler..

geçmiş olsun kardeş ya. işte toplumun hali bu. tabi olay bana o kadar da garip gelmedi, adanalıyım :)

dostum geçmiş olsun bu tip insanlar büyük şehirlerde gün geçtikçe çoğalıyor
buna en kısa sürede tedbir alınmalı yoksa daha çok kişini canı yanıcak

geçmiş olsun kardeşim. acınızı paylaşıyorum .inşallah cezalarını çekerler.:rendeer:

Abi geçmiş olsun :cyclopsan .. Bu İzmir'in neresinde oluyor :silent: ??

Çok çok geçmiş olsun. Bizim millet ne yazık ki birlikten kuvvet doğar ilkesini unutmuş. Bütün mahalle bunlara bir güzel meydan dayağı çekse bu kişiler en fazla bir iki kez daha böyle davranabilir. Sonrasında ya tası tarağı toplayıp gitmek zorunda kalırlar, ya da sakat kalırlar. Ama bizim millet ancak ipe sapa gelmez şeylerde birlik olup koyunlaşıyor.
Çok geçmiş olsun tekrar.

kardesım cok gecmıs olsun yapılacak bırsey kalmamıs sanırım ama bılıosun kı ne lazımsa yanındayız sadece sunu unutmakı mezeyı soguk yersen daha lezzetlı olur,sıcak yersen agzın yana onun ıcın bıras dolapda dursun derım be sonrası kolay hadı allaha emanet ol!!!

Super Moderator
Çok çok geçmiş olsun...Bu gibi kişiler git gide çoğalıyor ülkemizde, bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın zihniyetinde olanlar da.
Göründüğü kadarıyla şimdilik beklemekten başka yapılacak birşey yok.
Mutlaka sonuna kadar git ve gelişmelerden bizi haberdar et.

Tekrar geçmiş olsun.

Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun...İzmir de zaten onlardan sürüsüyle var,herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında:farao: Geçmiş olsun tekrar,Allah korumuş.

abi bu ne yaaaa.............. işte bu kadar ucuz hayatlarımız... isim vermeyenleri de ayrıca kınıyorum.... geçmiş olsun :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
ya ne geçmiş olsun valla delirdim duyunca ...allaha şükür orlarda yaşamıyorum dedim.. ya katil olurum yada ölürüm ..bu ne yaaa....helll angels vardır ingilizlerin meşhur...beladır hepsi ama tanısanız her biri tek tek şekerdir içlerinden birine dokunamazsınız ne evinizi bırakırlar ne iş yerinizi ne arabanızı...
mehmet valla çok üzüldüm yaaa..bunlara birileri bi iadeyi ziyaret yapmazsa olacak olan şudur...susma sustukça sıra sana gelecek...

çok geçmiş olsun dostum.Kuruçaylı çingenelerdir bunlar .Gına geldi artık bunlardan,polis bile giremiyor mahallelerine,ne günlere kaldık....

geçmiş olsun kardeş, keşke sizde çiğneseydiniz ş.......zisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar