Motosikletimi neden satamıyorum?

15.000 km’de 2018 model bir CB250R’ım var. 1 aydan beridir satamıyorum. Geçen sene 175.000 TL’ye aldım aynı fiyata satmaya çalışıyorum ama olmuyor. Japon olsun piyasası olsun diye aldık ölü gibi piyasa var. Sorun motorumun piyasasında mı yoksa genel bir problem mi var?

F54

her japonun piyasası olmuyor malesef
PİYASADA KOŞAN MODEL değil sanırım senin motorun

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Piyasa ölü.
Zamanında çeyrek alın gibidir denen xmax bile zor satılıyor, ölü fiyatı veriyorlar diye satmaktan vazgeçmiştim.

Motosikleti
Honda CB125F
Piyasada genel bir durgunluk mevcut. CB250R güzel motor ama bizim ülkede beklenen ilgiyi çok göremedi.
Acil bir nakit ihtiyacınız yoksa sabırlı olun mutlaka makul bir alıcısı olacaktır.

Şu an insanlarda ya para yok ya da nakitlerini tutmaya çalışıyorlar ve mümkün olduğunca kredi kartı ile taksite yöneliyorlar. Japonlar haricinde çoğu firma vade farksız taksitler yapıyor. Hal böyle olunca insanlar ikinci el yerine sıfıra yöneliyor. Motosikletini satmaya çalışan kişiler de fiyatı düşürdükçe düşürüyorlar ve piyasayı bozuyorlar çok fazla. Ben de koydum motosikletimi ilana ama olması gerektiğinin altına hayatta satmam, satılmazsa da binmeye devam ederim, dünyanın sonu değil.

Motosikleti
DUKE 250
piyasa genel olarak çok durgun,
birde kaba taslak fiyatlara bakımdımda 180 190 a 2021 2022 modeller varken 2018 i o fiyata satman zor görünüyor.

Motosikleti
Honda CBR500R
Eğer letgo'da ilan vermediysen oraya da ver. Eski motosikletimi satış sitelerine koyduğumda letgo üzerinden daha çok yazan oluyordu. Bir de çevrede tanıdığın galerici, otoparkçılar varsa onlara da haber ver üç beş bir şey verirsin komisyon olarak.

Motosikleti
D400
Hasar kaydı vs var mı? Bence fiyatı cok uygun ; d400 almasaydım alırdım ben.

Ancak piyasa bitik durumda; ölücülere yem etme sakın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hahaha motorunu satamayanlar

Espresso - xmax
LynxMaster - hornet 750
ben - africa twin (vazgectim)

bi ara cyan hornet 500 u satmak için ilana neler neler yazıyodu asfasfda, kol bacak kesip zor sattı.

durum çok kotu dostlar.

hahaha motorunu satamayanlar

Espresso - xmax
LynxMaster - hornet 750
ben - africa twin (vazgectim)

bi ara cyan hornet 500 u satmak için ilana neler neler yazıyodu asfasfda, kol bacak kesip zor sattı.

durum çok kotu dostlar.
daha önce de söylemiştim, piyasa yokluyorum sadece, istediğim fiyat gelirse satarım tabi, ama ille de satıcam diye uğraşmıyorum. piyasa hep ölücü dolu şu an, ilan fiyatını ne kadar düşük tutarsam bi o kadar düşük teklif geliyor. aynı motora aynı ay içerisinde hem 370 bin hem de 425 teklif eden galericiler oldu :)
benim amacım son kullanıcıya satmak.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...

durum çok kotu dostlar.
Hadi canım, aldığım bedelin bire-bir aynısına (üstelik USD enflasyonu da katılarak) verdim ki ben onu? Yani bankada tutsam USD enflasyonundan kaybedecektim. İyi denk geldik o zaman; şimdi olsa 2 sene bile ilanda dursa satılmaz, yalan yok.

Piyasa berbat. Ve buradaki piyasa sadece motosiklet piyasasını ifade etmiyor...

Şu anda herkes sıkıyor, ama kurtuluş yok, aşağıya konu ile ilgili bir video bırakıyorum:

Eğer letgo'da ilan vermediysen oraya da ver. Eski motosikletimi satış sitelerine koyduğumda letgo üzerinden daha çok yazan oluyordu. Bir de çevrede tanıdığın galerici, otoparkçılar varsa onlara da haber ver üç beş bir şey verirsin komisyon olarak.
Let go da botlar ilanlara mesaj yazıyormuş.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben de 250srımı 110a satamıyorum satmak için lastiğini zincirini değiştirdim ona rağmen yok

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bugünlerde sadece motosiklet değil, otomobil piyasası da durgun. Enteresan günlerden geçiyoruz. Benim anladığım, faize karşı olan pek de yokmuş ülkede :) Faizin değer kazandırmadığının farkında da değiller üstelik.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Piyasa durgun, nakit para değerli, bekleyince bazı markalar nakite özel indirim yapabiliyorlar (Öyle ki 1-2 ay önce sıfır alanlar mağdur oluyor), insanlar nakit harcamak yerine taksit kampanyalarına yöneliyorlar ve en son yazdığım 2 sebepten ötürü ikinci el fiyatları da etkileniyor. Piyasanın 2 tık altına yazmayınca satılmıyor gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar