Motosikletimi çalmaya çalışmışlar :(

Çok can sıkıcı bir durum tabiii ama buna da şükür diyelim. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun...

Takma kafana git çin motorlarının servisine nasıl olsa parçalar birebir taklit hepsininde uaycağını tahmin ediyorum eminim yakınlarında birkaç servis vardır iterekde götürebilirsin

geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar muscoban,

Birkeresinde arabama girmiş ve kontağa senin başına gelen aynı şeyleri yapmışlardı. Aksaray Yusufpaşa otobüs durağının yan sokağında bir oto anahtarcısı var, kontağı dağıtıp anahtara göre şifrelerini tekrar ayarlayıp tamir etmişlerdi. Uzun zaman sorunsuzca kullandım. Yakınındaki oto kilitçilerle falan bir konuş belki halledebilirler. Tekrar geçmiş olsun.

İyi Seyirler...

muscoban' Alıntı:
Ben de zannetmiyordum fakat servisi aradım kontak anahtarının komple değişmesi için 382 ytl fiyat verdi. Artı motoru servise götürecek araca da nakliye ücreti ödemem gerekiyor. Ama bildiğiniz daha ucuz bir yol varsa söyleyin.

Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerimi yolluyorum.

aleti servise değil sağlam ahlaklı bir tamirciye götür. götürürken de pikap bir arkadaşının arabaya falan at . yani minibüs tipi bişiye .

parçayı dışarıda ucuza bul asıl olan o değişmesi götürmesi kolay . yoksa motorun parası 4000 civarı değil mi . geçmiş olsun disk kilidi işe yaramış

hakemlik derken ne yaptın tam olarak moto gp de . yorucu idi pistte hakemdiysen yorar adamı . sertifika ve gereklilikleri ne idi . özelliklerin ne bu konuda .

Son düzenleme:
arkadaşım geçmiş olsun
bu aralar mecidiyeköyde birileri motorsiklet avına çıkmış bir yakarlarsam...... sakın açıkta bırakmayın hele geceleri hiç...

Walla babalar ben onu bunu bilmem bende bi kerem kaptrdım kasko şart diorum paşkada bişe demiorum diemiorum..!

gecmıs olsun alpr tım avatarlarımız aynıymıs
neden daha once karsılasmadık acaba :)

geçmiş olsun aynı olay benim de başıma gelmişti. kontak anahtarını değiştirdim
kontak anahtarı hondanın o kadar pahalı olmaması lazım.

geçmiş olsun arkadaş geçen günde benim kaskımı çaldılar hemde yeni almıştım
başka bir kontak uydurmaaha calış 10 15 ytl dağada yapamassan oto kilit tamır eden yerlere git sanayiye 20 30 ytl ye oto kilidi yapıyorlar sanırım onuda yaparlar

bence de kilide o kadar para verme. mondialin kilidi honda activaya uyuyordu. işlevleri tıpatıp aynı. en fazla 30-40 olsun hadi. 400 ytl vermenin anlamı yok. sonuçta açıp kapatcak bi de direksiyon kilidi var.

senin nakliyeye vereceğin parayı ya onlar verselerdi:queen: bu sefer kilid takacak motorun olmazdı dostum,beterin beteri herzaman vardır geçmiş olsun:rendeer:

çok geçmiş olsun .artık race model yada bi başk model, alacaz zinciri kilitlicez sanırım. başka çare bırakmıyorlar.çalınca nabıyorlar anlamıyorumki .ruhsatı yok bişeyi yok. parçalamazlarsa satıp kullanamazsın. belkide anadolunun üzra bi köşesinde birine gidiyordur ucuza tabii..?

çok özür dilerim ama 382 milyona ne kilidi yapıyorlar öyle o kilidi alsınlar müsait yerlerini kilitlesinler hem kilit görevini yerine getirmeyecek hemde türkiye de kaliteli olduğunu düşündüğümüz bi firma insanları böyle yolacak yazık yani daha başka bişey diyemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar