Motosikletimi çalmaya çalışmışlar :(

Merhaba arkadaşlar,
MotoGP'de 3 gün hakemlik yaptıktan sonra yorgunluktan motorumu herzaman yaptığım gibi otoparka koymak yerine evimin önüne park ettim. Tabi ki kontağı kilitli duruma getirip disk kilidini arka tekerlekten kitlemiştim. Sabah uyanınca bir de ne göreyim; motorun kontak anahtar yerini tornavidayla zorlamışlar ve açık konuma getirmişler. Allahtan disk kilidi var da ondan motor hala yerinde duruyor. Şimdi ise kontağa anahtar girmediği için kontak anahtarını değiştirmem gerekiyor. Masraf mı? En az 400 ytl civarında :pr:
:pale:
Güzelim motoGP'den sonra reva mı? Bu şehirde yaşanmaz oldu artık.

baggio' Alıntı:
geçmiş olsun okadar masraf olacağını zannetmem.
Ben de zannetmiyordum fakat servisi aradım kontak anahtarının komple değişmesi için 382 ytl fiyat verdi. Artı motoru servise götürecek araca da nakliye ücreti ödemem gerekiyor. Ama bildiğiniz daha ucuz bir yol varsa söyleyin.

Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerimi yolluyorum.

Arkadaşım geçmiş olsun en azından yerinde duruyor sanırım 1000 RR kilidi için fiyat vermişler yuh!!!!!!!!!!!!

doğru walla en azından yerinde duruyo.yine verilmiş sadakan varmış.cana geleceğine mala gelsin...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Geçmiş olsun :pale:

Çok pahalı üstad bir kontak 382 ytl ise komple toplasan demek motorun fiyatını geçecek. Çıkma diyeceğim ama bu motor yeni model bulabilir misin? Başka modellerden uyar mı? Allah kolaylık versin bir daha böyle bir olay yaşamaman dileğiyle.

Biraz ararsan belki çıkma bulursun ama o zaman da garantiden sorun çıkartabilirler. Geçmiş olsun, ucuz kurtarmışsın.

walla ucuz kurtarmışsın diyecem ucuz da değil. geçmiş olsun yapacak bişe yok

geçmiş olsun dostum ... iyi bari tekmiş demek iki üç kişi olsalardı sırtlayıp götürürlerdi mazallah.. neyse allah kurtarmış sen yinede kendine tamir ettikten sonra daha sağlam bir yer bul... araç maracıda boşver madem değişecek tornavidayla on durumuna getir şayet akü bitmiş ise vurdurarak çalıştır binerek servise götür... tekrar geçmiş olsun:cat:

Çok geçmiş olsun. Hırsızlık kadar adi aşağalık bir suçmu var bu insanlar ne halde yaaa lanet olsun tüm hırsızlara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar