Buna benzer bir şey geldi başıma. Yeni aldığımız dairenin apartman sakinleri egzoz sesi ve motorun apartman girişinin köşesinde durmasına laf ettiler. Bir gün daha dursun, garaj yaptırıyorum şeklinde kibarca, nazikçe durumu anlattım.. Neyse hallettik olayı.
Bütün daireler için elimde bir koz var tabi.
l: Kimisi gece gitar çalıyor, birisi sopalı silahlı kavgaya tutuşuyor, diğeri içip içip geliyor...
.....şahsı veya çocuğu motoru devirmiş. Haliyle nevrim dönüp bol bol bağırdım, çağırdım, küfür ettim, tehdit ettim. Bütün binayı cama topladım gecenin köründe... O gün, bu gündür ne kimse laf söyler... Ne de ters bir harekette bulunur. Garajımıda yaptırdım tabi bir kaç gün sonra...
Ters bir insan değilim, yüz yüze tanıyanlar var sitede. Bilirler..
Olayın özü; İşi bazen pisliğe, çirkefliğe vurmak gerekiyor. Bizim toplumumuzda sessiz insanı EZERLER !
Bütün daireler için elimde bir koz var tabi.
.....şahsı veya çocuğu motoru devirmiş. Haliyle nevrim dönüp bol bol bağırdım, çağırdım, küfür ettim, tehdit ettim. Bütün binayı cama topladım gecenin köründe... O gün, bu gündür ne kimse laf söyler... Ne de ters bir harekette bulunur. Garajımıda yaptırdım tabi bir kaç gün sonra...
Ters bir insan değilim, yüz yüze tanıyanlar var sitede. Bilirler..
Olayın özü; İşi bazen pisliğe, çirkefliğe vurmak gerekiyor. Bizim toplumumuzda sessiz insanı EZERLER !