- Konu Yazar
Merhaba rks rnx plus aldım 1 ay önce ilk motorum hiç tecrübem yok yolda giderken arada tak diye ses geliyor zincir bol zincir ayarı yapilcak sanıyordum. arka basamak civatasi gevşemiş tıkır tıkır ediyor dün arkama birini aldım tıkır tıkır ediyor basamağa bassana dedim ben basıyorum zaten dedi ben de motordan şüphelendim. Az önce baktığımda motordan yağ damlatmis vites pedalınin olduğu yer hep yağli yağli , arada tak sesi gelmesi ve tıkır tıkır ses gelmesini araştırdığımda motor bloğunun komple değişmesi gerektiğinin farkına vardım. Motoru aldığım ilk zaman bı abi vasıtasıyla yağına baktım abi dedi hiç yağ kalmamış bunda dedi ve yag ekledik yaklaşık 500 ml yağ koyduk motora şu anda baktıgimda yağ kaçırdığı için yine aynj seviyeye inmiş çok az kalmış motorsikleti yağsiz kullandigim için yatak saracağindan şüpheleniyorum ne yapmam gerekir bana yol gösterirseniz çok iyi olur 125 CC lik motosiklet bunun bana maliyeti ne olur cevap veren olursa şimdiden teşekkürler (şu an geç oldu yağ damlatmalarinin ve motor etrafından yag kaçırmasınin fotoğrafini yarın koyacağım)
Son düzenleme: